Huis > H > Hoe Werkt Apple Cash?

Hoe werkt Apple cash?

Apple Cash

Automatisch of handmatig Apple Cash-betalingen accepteren

  • Open de Wallet-app op je iPhone.
  • Tik op je Apple Cash-kaart.
  • Tik op de drie stippen.
  • Tik op Betalingen automatisch accepteren of Betalingen handmatig accepteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe zet je geld op je Apple pay?

Uw e-Money-kaart opwaarderen met Apple Pay op uw iPhone

  1. Tik in de Wallet-app op uw e-Money-kaart.
  2. Tik op 'Voeg geld toe'.
  3. Kies een bedrag om toe te voegen aan uw kaart en tik op 'Voeg toe'.
  4. Kies een kaart om mee te betalen en voltooi de transactie met Face ID of Touch ID.
Daarvan, kan je geld opnemen met apple pay? De techniek achter Apple Pay: zo werkt draadloos betalen

In dat geval moet je de iPhone dicht bij de geldautomaat houden en vervolgens je identiteit bevestigen, waarna je kunt pinnen. Momenteel is dit echter nog niet mogelijk, omdat eerst alle Geldmaat-machines een speciale chiplezer nodig hebben.

En nog een vraag, hoe werkt car play?

Car Play is een interface waarmee u uw iPhone tijdens het rijden kunt bedienen. Het is ontworpen om te worden gebruikt tijdens het rijden, zodat u zich op de weg kunt blijven concentreren. Car Play kan worden gebruikt om te bellen, naar muziek te luisteren, aanwijzingen te krijgen en nog veel meer. Wat dit betreft, waarom verhoogt mijn apple saldo niet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw appelsaldo niet toeneemt. Ten eerste, zorg ervoor dat u daadwerkelijk appels eet - als u ze niet eet, zal uw saldo niet toenemen. Ten tweede, controleer of de appels die je eet rot of bedorven zijn - zo ja, dan hebben ze geen voedingswaarde en zal je saldo niet toenemen. Zorg er tenslotte voor dat je ook een verscheidenheid aan andere gezonde voedingsmiddelen eet - als je alleen appels eet, krijg je misschien niet alle voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft, en zal je evenwicht niet verbeteren.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dienovereenkomstig, kan geen geld op apple id zetten?

Wat je ook kan doen is even uitloggen. Uitloggen doe je via Instellingen > iTunes Store en App Store > je Apple ID > Log uit. Log daarna op dezelfde plek weer in met je Apple ID en wachtwoord. Eventueel zou je na een tijdje contact met Apple kunnen opnemen om te kijken waar het geld is gebleven. Hoe werkt Apple Pay Belgie? Het werkt heel simpel. Voeg gewoon je creditcard, bankkaart of prepaidkaart toe aan de Wallet-app op je iPhone. En vergeet niet je kaarten toe te voegen aan andere devices waarmee je Apple Pay wilt gebruiken. Deze feature werkt op iPhone, Apple Watch, Mac en iPad.

Waar kan ik geld pinnen met Apple Pay?

Om gebruik te maken van deze betaalmethode moet jouw klant zijn of haar pinpas of creditcard koppelen in de Apple Wallet. Voor de Nederlandse consument kan dat op dit moment alleen met bankpassen van ING, ABN Amro, Rabobank, Bunq, N26, Monese en Revolut. Vervolgens, kun je contactloos geld opnemen? Ja, je kunt contactloos geld opnemen bij een pinautomaat. Het enige wat je hoeft te doen is je kaart te houden bij de NFC-chip van de pinautomaat en volg de instructies op het scherm.

Je kunt ook vragen waar kan ik contant geld opnemen?

Je kunt ook vragen waar je contant geld kunt opnemen.

Door Gibeon Swiney

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je CarPlay aan? :: Kan niet koppelen met autoradio?
Handige links