Huis > W > Welke Nieuwe Functies Whatsapp?

Welke nieuwe functies WhatsApp?

Daarnaast is er een aantal functies dat inmiddels al door WhatsApp bevestigd is en binnenkort voor iedereen beschikbaar komen.

  • iPad-versie.
  • Chats overzetten.
  • Reacties op berichten.
  • Community's.
  • Grotere bestanden delen.
  • Grotere spraakoproepen.
  • Verbeterde privacy.
  • Verbeterde picture-in-picture.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Heeft WhatsApp een nieuwe update?

Je kunt WhatsApp gemakkelijk updaten vanuit de appstore van je apparaat. Als je een bericht hebt ontvangen dat niet wordt ondersteund door de versie van WhatsApp die jij hebt, dan moet je de app updaten. We moedigen je aan altijd de nieuwste versie van WhatsApp te gebruiken. Wat is het verschil tussen Signal en WhatsApp? Signal heeft minder functies dan WhatsApp en is daarmee dus iets kaler. De app is beschikbaar op iOS, Android en desktop. Gebruikers kunnen elkaar foto's, video's, links en andere bestanden sturen.

Wat dit betreft, hoe zet je beveiligingsmeldingen aan?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de beveiligingsmeldingen die u bedoelt en welk apparaat u gebruikt. Als u het bijvoorbeeld hebt over meldingen voor authenticatie met twee factoren (2FA) op uw iPhone, gaat u naar Instellingen > Meldingen > scrolt u naar beneden naar het gedeelte "Beveiliging" en schakelt u de 2FA-meldingen in. Als u het echter hebt over beveiligingsmeldingen in de Google Chrome-browser, gaat u naar Instellingen > Geavanceerd > Privacy en beveiliging > Site-instellingen > Meldingen en zet u de optie "Blokkeren" op "Vragen vóór verzenden (aanbevolen)". Dienovereenkomstig, wat wil zeggen uw beveiligingscode is gewijzigd whatsapp? Je beveiligingscode kan op verschillende manieren zijn gewijzigd in WhatsApp. Eén mogelijkheid is dat je hem zelf per ongeluk hebt gewijzigd, hetzij per ongeluk, hetzij door te proberen hem te wijzigen en vervolgens te vergeten wat je erin hebt veranderd. Een andere mogelijkheid is dat iemand anders de code heeft gewijzigd, door je code te raden of door een app van derden te gebruiken om toegang te krijgen tot je WhatsApp-account. Als je niet zeker weet hoe je beveiligingscode is gewijzigd, raden we je aan deze voor de zekerheid te resetten naar een nieuwe code.

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Hoe zet ik mijn WhatsApp chats over van mijn oude telefoon naar mijn nieuwe telefoon?

Dit doe je op de volgende manier:

  1. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon.
  2. Voer je telefoonnummer in.
  3. Na het instellen van je telefoonnummer, zal de app je vragen om een reservekopie terug te zetten. (Dit is eenmalig!) Kies ervoor om dit te doen.
  4. Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar je nieuwe Android.
Hoe kan ik WhatsApp geschiedenis terughalen? Herstellen vanuit een Google Drive-back-up
  1. Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen.
  2. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
  3. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen.

Hoe werkt WhatsApp zonder telefoonnummer?

Download eerst de TextNow- of text plus-app op uw apparaat via de Google Play Store, iTunes App Store of de Windows Telefoonwinkel. Als u WhatsApp op pc wilt gebruiken, moet u uw Android-emulator openen (zoals, Bluestacks) en zoeken naar de TextNow- of Text Plus-app daarin. Wat gebeurt er als je WhatsApp niet bijgewerkt? Als je WhatsApp niet bijwerkt, kun je de nieuwste functies en bugfixes niet gebruiken. Bovendien kun je risico lopen op beveiligingsproblemen als je niet de meest recente versie gebruikt.

Dus, welke telefoon geen whatsapp in 2021?

WhatsApp is een platformoverschrijdende berichtenapp waarmee gebruikers via internet met elkaar kunnen communiceren. WhatsApp is beschikbaar voor iPhone, Android, Windows Phone en BlackBerry-apparaten. WhatsApp is echter niet beschikbaar voor sommige oudere telefoonmodellen. Vanaf 2021 is WhatsApp niet beschikbaar voor de volgende telefoonmodellen:
-Nokia S40
-Nokia Symbian
-BlackBerry OS
-BlackBerry 10
-Windows Phone 8.1
Als je een van de bovenstaande telefoonmodellen hebt, kun je WhatsApp niet gebruiken.

Door Lebbie

Vergelijkbare artikelen

Kan je in Signal zien of iemand online is? :: Wat doet een Ventilatiebox?
Handige links