Huis > H > Hoe Verbind Je 2 Airpods Met 1 Laptop?

Hoe verbind je 2 AirPods met 1 laptop?

De oortjes van Apple zijn ook te verbinden met computers en laptops die op Windows draaien.

  1. Open de instellingen van je Windows pc.
  2. Ga naar 'Apparaten'.
  3. Druk op 'Bluetooth en andere apparaten'.
  4. Druk op 'Een apparaat toevoegen'.
  5. Selecteer 'Bluetooth'.
  6. Pak nu je AirPods erbij.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dienovereenkomstig, kan je airpods verbinden met een samsung?

Ga naar de bluetooth-instellingen op je Android-smartphone en zoek naar apparaten. Ververs de lijst via het menu (onder de drie puntjes) als dat nodig is; Tik op je AirPods, waarna de twee apparaten met elkaar koppelen; Zodra je de AirPods uit hun doosje haalt zijn ze verbonden met je toestel. Hoe weet je dat je AirPods gereset zijn? Druk en houd de knop op de achterkant van de case minstens 15 seconden ingedrukt. Het lampje in de case tussen de AirPods zal wit moeten branden en dan ambergeel knipperen, wat aangeeft dat de AirPods zijn gereset. (Als u een draadloze oplaadcase hebt, bevindt dit lampje zich aan de voorkant van de case).

Hoe oortjes resetten?

Er zijn een paar manieren om koptelefoons te resetten. Een manier is om de oortelefoons gewoon los te koppelen van het apparaat waarop ze zijn aangesloten en ze vervolgens weer aan te sluiten. Hierdoor worden de oordopjes meestal gereset en werken ze weer naar behoren. Een andere manier om oordopjes te resetten is de batterijen eruit te halen en ze er weer in te doen. Ook dan worden de oortelefoons meestal gereset en werken ze weer naar behoren. En nog een vraag, hoe weet je of je airpods kapot zijn? Er zijn een paar manieren om te zien of je AirPods kapot zijn. Een manier is om het LED-lampje op de oplaadhoes te controleren. Is het lampje groen, dan werken de AirPods goed. Is het lampje rood, dan werken de AirPods niet goed. Een andere manier om te zien of je AirPods kapot zijn, is door ze op je iPhone aan te sluiten. Als de AirPods goed werken, maken ze verbinding met je iPhone en hoor je een geluidssignaal. Als de AirPods niet goed werken, maken ze geen verbinding met je iPhone.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Bovendien, kan je 2 airpods verbinden met 1 iphone?

Als je graag muziek luistert of een film kijkt met een koptelefoon dan is het misschien wel gezelliger met twee. Daarom kun je gebruikmaken van de functie 'audio delen'. Hiermee is het mogelijk om meerdere AirPods en ondersteunende koptelefoons te koppelen aan één en dezelfde iPhone, iPad of Apple TV. Mensen vragen ook: kun je meerdere bluetooth koptelefoons koppelen? Android-gebruikers moeten gaan naar Bluetooth-instellingen en koppel bluetooth-hoofdtelefoons of -luidsprekers één voor één. Eenmaal verbonden, druk op de pictogram met drie stippen aan de rechterkant en klik op Geavanceerde instellingen. in staat stellen "Dubbel geluid" optie als deze nog niet is ingeschakeld.

Kun je meerdere bluetooth apparaten koppelen iPhone?

Is het mogelijk om 2 Bluetooth-apparaten met de iPhone te verbinden? Ja, zolang het niet twee audioapparaten tegelijk zijn. U kunt bijvoorbeeld een Apple Watch en Bluetooth evenals je koptelefoon in Bluetooth, maar bijvoorbeeld niet tegelijkertijd koptelefoons en airpods. Daarvan, waarom verbinden mijn airpods niet met mijn laptop? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw airpods mogelijk geen verbinding maken met uw laptop. Controleer eerst of uw airpods zijn opgeladen en of uw laptop binnen het bereik van de airpods is. Als beide dingen kloppen, dan is het volgende dat je moet controleren of je airpods compatibel zijn met je laptop. Sommige airpods zijn alleen compatibel met bepaalde soorten apparaten, dus als je airpods niet compatibel zijn met je laptop, zullen ze er geen verbinding mee kunnen maken. Tot slot, als je airpods compatibel zijn met je laptop en ze binnen bereik zijn, is het volgende dat je moet controleren de bluetooth-instellingen van je laptop. Zorg ervoor dat bluetooth is ingeschakeld en dat uw airpods zijn ingesteld om detecteerbaar te zijn. Als al deze dingen kloppen en je airpods nog steeds geen verbinding maken met je laptop, dan kan er een probleem zijn met je airpods of de bluetooth-verbinding van je laptop en moet je contact opnemen met de fabrikant voor hulp.

Je kunt ook vragen hoe lang is de levensduur van airpods?

De levensduur van AirPods is ongeveer vijf uur als je ze continu gebruikt. Als je ze echter met tussenpozen gebruikt voor dingen als muziek luisteren of telefoneren, kunnen ze tot twee dagen meegaan voordat ze opnieuw moeten worden opgeladen.

Door Prunella

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind ik mijn Chromecast met mijn tv? :: Hoe verbind ik mijn iPhone met iTunes als hij geblokkeerd is?
Handige links