Huis > H > Hoe Verbind Ik Mijn Iphone Met Itunes Als Hij Geblokkeerd Is?

Hoe verbind ik mijn iPhone met iTunes als hij geblokkeerd is?

Zo gaat dat:

  1. Sluit je geblokkeerde iPhone met een kabeltje aan op je computer.
  2. Open iTunes (voor Windows) of de Finder (voor Mac).
  3. Druk op de naam van je telefoon.
  4. Ga naar 'Overzicht' of 'Algemeen'.
  5. Is de reservekopie gemaakt?
  6. Druk op 'Herstel iPhone'.
  7. Je moet nu inloggen met je Apple ID.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan iTunes geen verbinding maken met deze iPhone?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?' Hoe verbind je een geblokkeerde iPad met iTunes? iPad deblokkeren via Finder of iTunes

  1. Sluit je iPad aan op je Mac met de kabel.
  2. Haal de vergrendeling van je iPad en geef aan dat je jouw Mac vertrouwt.
  3. Nu open je Finder of iTunes.
  4. Je ziet je iPad in de locaties en klikt deze aan.
  5. Dan zie je direct veel informatie over je iPad, maar je ziet ook een knop 'Herstel iPad'

Kan mijn iPhone niet synchroniseren met iTunes?

Als uw iPhone niet kan worden gesynchroniseerd met iTunes, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen:
1. Start uw computer en uw iPhone opnieuw op. Dit kan synchronisatieproblemen vaak verhelpen.
2. Zorg ervoor dat je de laatste versie van iTunes hebt. Die kun je downloaden van de website van Apple.
3. Controleer uw USB-kabel. Zorg ervoor dat hij goed is aangesloten en dat de verbinding niet los zit.
4. Probeer een andere USB-poort op uw computer.
5. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je computer en je iPhone opnieuw op te starten in de DFU-modus. Sluit hiervoor je iPhone aan op je computer en zet hem uit. Houd vervolgens de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd 10 seconden lang ingedrukt. Laat na 10 seconden de Slaap/Wektoets los, maar blijf de Home-knop ingedrukt houden. Als het goed is, blijft het scherm van uw iPhone zwart. Op dit punt kunt u de Home-knop loslaten en iTunes zou uw iPhone in DFU-modus moeten herkennen. Hoe verbind ik mijn iPhone met Bluetooth? Er zijn een paar verschillende manieren om je iPhone met Bluetooth te verbinden. Eén manier is om naar de instellingen van je telefoon te gaan en het tabblad Bluetooth te vinden. Zodra u in het tabblad Bluetooth bent, ziet u een lijst met beschikbare apparaten. Zoek het apparaat waarmee u verbinding wilt maken en selecteer het. Zodra het is geselecteerd, zou je een optie moeten zien om verbinding te maken. Selecteer die optie en je telefoon zou met het apparaat verbonden moeten zijn.
Een andere manier om je iPhone met Bluetooth te verbinden is door het Control Center te openen. Veeg hiervoor omhoog vanaf de onderkant van je scherm. Zodra het Control Center geopend is, zoek je het Bluetooth-pictogram en tik je erop. Hierdoor wordt Bluetooth op uw telefoon ingeschakeld. Zodra Bluetooth is ingeschakeld, ziet u een lijst met beschikbare apparaten. Zoek het apparaat waarmee u verbinding wilt maken en selecteer het. Zodra het is geselecteerd, moet u een optie zien om verbinding te maken. Selecteer die optie en uw telefoon zou met het apparaat verbonden moeten zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe iPhone deblokkeren zonder iTunes?

Methode 3: iPhone deblokkeren via Zoek mijn iPhone (iCloud)

  1. Log in op iCloud, met je Apple ID.
  2. Kies het toestel die geblokkeerd is en kies "Wissen", dit zet je iPhone terug naar de fabrieksinstellingen.
  3. Voer op je iPhone je Apple ID wachtwoord in en start hem opnieuw op, als een nieuwe iPhone.
Wat doe je als je iPhone is geblokkeerd? Als je iPhone geblokkeerd is, kun je niets anders doen dan de gegevens op het toestel wissen. Dat kun je doen via Finder, iTunes, Zoek mijn iPhone of via de herstelmodus. Daarna kun je jouw data en instellingen weer terugzetten op het apparaat. Tenminste, als je een back-up hebt gemaakt.

Wat als mijn iPhone blokkeert?

iPhone geblokkeerd: minuten wachten? Toetst iemand zes keer de verkeerde code in, dan wordt het iOS-apparaat één minuut vergrendeld – alleen het alarmnummer kan nog gebeld worden. Is de zevende poging weer fout, dan duurt de blokkering vijf minuten. Waarom werkt iTunes niet meer? Er kunnen een paar redenen zijn waarom iTunes niet meer werkt. Eén reden kan zijn dat de software verouderd is en bijgewerkt moet worden. Een andere reden kan zijn dat er compatibiliteitsproblemen zijn met het besturingssysteem of andere software op de computer. Tot slot kunnen er hardwareproblemen zijn, zoals een probleem met de USB-poort of de audio-uitgang.

Mensen vragen ook: kan geen verbinding maken met persoonlijke hotspot iphone?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of Persoonlijke hotspot is ingeschakeld in uw Instellingen. Als dat zo is, probeer dan je iPhone opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan je netwerkinstellingen te resetten. Ga hiervoor naar Instellingen -> Algemeen -> Reset -> Netwerkinstellingen resetten.

Door Paulette Komar

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je 2 AirPods met 1 laptop? :: Kan je in Signal zien of iemand online is?
Handige links