Huis > W > Waarom Wel Verbonden Maar Geen Internet?

Waarom wel verbonden maar geen internet?

Soms heeft de fout 'wifi verbonden – geen internet' te maken met de internetverbinding en niet met je apparaat. Het kan te wijten zijn aan gebroken kabels, storingen, of iets anders dat je niet in de hand hebt. Het is dus belangrijk om te weten of het probleem bij je internetprovider ligt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom heb ik geen netwerkverbinding?

In sommige gevallen kan je telefoon de verbinding met het netwerk verliezen. Je kunt dan niet meer bellen, internetten of sms'en met je simkaart. We adviseren je om dan je toestel volledig uit te schakelen. Als je de telefoon vervolgens weer opstart, wordt er een nieuwe netwerkverbinding gemaakt. Dit in overweging nemend, hoe kan ik verbinding maken met draadloos netwerk? Selecteer het pictogram Netwerk of Wifi in het systeemmeldingsgebied. Kies in de lijst met netwerken het netwerk waarmee u verbinding wilt maken en selecteer vervolgens Verbinden. Typ de beveiligingssleutel (wordt vaak het wachtwoord genoemd). Volg eventuele aanvullende instructies.

Trouwens, hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?

Aangenomen dat u verwijst naar het verbinden met een wifi-netwerk:
De meeste nieuwere telefoons maken automatisch verbinding met wifi-netwerken waarmee ze eerder zijn verbonden. Om verbinding te maken met een nieuw wifi-netwerk ga je naar het instellingenmenu van je telefoon en zoek je naar de optie wifi. Zodra je wifi hebt geselecteerd, verschijnt er een lijst met beschikbare netwerken. Selecteer het netwerk waarmee u verbinding wilt maken en voer eventueel het wachtwoord in. Wat dit betreft, hoe kan ik mijn wifi opnieuw instellen? Ervan uitgaande dat u uw wifi-router wilt resetten, zal het proces variëren afhankelijk van de router. De meeste routers hebben echter een resetknop aan de achterkant van het apparaat. Om de router te resetten, moet u de resetknop vinden en deze 30 seconden ingedrukt houden. Na 30 seconden moet de router opnieuw opstarten en uw wifi worden gereset.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat moet je doen als je wifi verbonden is zonder internet?

Volg deze stappen voor een mogelijke oplossing als je wel WiFi maar geen internet hebt.

  1. Stap 1. Herstarten of resetten.
  2. Stap 2. Het juiste netwerk.
  3. Stap 3. Wachtwoord opnieuw invoeren.
  4. Stap 4. VPN verbinding.
  5. Stap 5. Correct IP-adres.
  6. Stap 6. Gebruik van WiFi hotspot.
  7. Stap 7. DNS-server.
  8. Stap 8. Mac-adresfiltering.
Hoe komt het dat mijn wifi steeds wegvalt? Het wegvallen van draadloos internet kan een aantal oorzaken hebben. De meest voorkomende is dat er andere draadloze signalen storen op jouw verbinding. Bijvoorbeeld de draadloze router van de buren. Maar ook andere apparaten die op 2.4 GHz uitzenden kunnen storen, bijvoorbeeld babyfoons en bluetooth apparaten.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan het dat ik geen 4g heb?

Ga hiervoor naar de Instellingen van je telefoon -> Mobiel netwerk -> Opties Mobiele data -> Gesprekken en data. Staat hier 4G? Schakel hier meteen VoLTE in, als dit nog niet actief is. Kan netwerk niet vinden op telefoon? Waarschijnlijk is het netwerk niet binnen bereik of is de telefoon niet goed ingesteld om verbinding te maken met het netwerk. Om het probleem op te lossen, controleer eerst of het netwerk binnen bereik is. Zo ja, controleer dan de instellingen van de telefoon om er zeker van te zijn dat deze goed is ingesteld om verbinding te maken met het netwerk.

En nog een vraag, wat moet je doen als je niet gebeld kan worden?

Als u niet kunt bellen, moet u de signaalsterkte van uw telefoon controleren. Als het signaal laag is, ga dan naar een andere locatie. Als het signaal nog steeds laag is, probeer dan je telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moet je misschien contact opnemen met je telefoonprovider.

Door Bruce Budish

Vergelijkbare artikelen

Is mijn verbinding prive? :: Hoe kan ik een thuisnetwerk instellen?
Handige links