Huis > H > Hoe Beperkte Modus Youtube Uitzetten?

Hoe beperkte modus YouTube uitzetten?

Opmerking: Hiermee beheer je alleen de beperkte modus op je Android TV.

  1. Log in op je account.
  2. Scroll op het startscherm omlaag naar Apps.
  3. Selecteer YouTube.
  4. Scroll omlaag en selecteer Instellingen.
  5. Selecteer Beperkte modus of Veilige modus.
  6. Selecteer Aan of Uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Trouwens, hoe kun je zien wie je video disliked op youtube?

Nee, dit is niet mogelijk. Wel kun je onder YouTube Analytics (https://www.youtube.com/analytics?o=U) en dan 'Stemmen voor leuk en niet leuk' zien uit welk land je likes en dislikes komen. Hoe kan je zien wie je video heeft gezien op YouTube? De extra info is te vinden via het menu 'account', 'video's, favorieten en afspeellijsten', onder de knop 'over deze video'. Zo kun je allerlei handige informatie achterhalen. Bijvoorbeeld dat de Uitpakparty van de Numark IDJ2 op 4 november door twaalf mensen in Alaska bekeken is.

En nog een vraag, hoe lang mag een filmpje op youtube zijn?

Vanaf september 2020 kunnen YouTube-video's maximaal 15 minuten lang zijn. Als je een Google-account hebt, kun je video's uploaden die langer zijn dan 15 minuten. En nog een vraag, is een youtube kanaal gratis? Ja, een YouTube-kanaal is gratis. Je kunt een kanaal aanmaken met een Google account.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Hoe stuur je lange videos?

Hoe verzend ik een video van 20 minuten of langer? Je kunt video's van elke grootte verzenden met Dropbox. Verstuur een video van 20 minuten of een video van een uur, het maakt niet uit. Je kunt een gedeelde link maken en deze verzenden via e-mail, chat of sms voor een eenvoudige bestandsoverdracht. Hoe kan ik een lange video versturen via WhatsApp? Om een langere video te sturen, kun je een buiten WhatsApp een video opnemen met een lagere resolutie en deze verzenden met de media delen-functie. Voor status, kun je een video delen van maximaal van maximaal 30 seconden lang. Op het moment is het niet mogelijk om langere video's te delen naar je status.

Bovendien, hoe kan ik een filmpje versturen via whatsapp?

Dit kan je doen door:

  1. Open de chat met de betreffende video.
  2. Houd de video vast.
  3. Tik op Stuur door.
  4. Tik links onderin op de doorsturen knop en selecteer de ontvanger.
Men kan zich ook afvragen: kun je youtube kijken zonder account? Ja, je kunt YouTube bekijken zonder account. Je kunt dit doen door naar de homepage van YouTube te gaan en op het tabblad "Kijken" te klikken. Van daaruit kun je de enorme selectie video's van YouTube bekijken. Als je echter video's wilt uploaden of commentaar wilt geven op video's, moet je een YouTube-account aanmaken.

Wat gebeurt er als je abonneert op YouTube?

Als je je abonneert op YouTube, vertel je YouTube dat je meer inhoud van een bepaald kanaal wilt zien. YouTube voegt dat kanaal dan toe aan je abonnementenlijst en stuurt je meldingen wanneer nieuwe inhoud wordt geĆ¼pload. Je kunt er ook voor kiezen dat YouTube je meldingen stuurt voor bepaalde soorten inhoud, zoals livestreams of nieuwe video's van kanalen waarop je bent geabonneerd.

Door Aprilette Louck

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik een pictogram? :: Wat zijn prive videos op YouTube?
Handige links