Huis > H > Hoe Kun Je Een Vergelijking Oplossen?

Hoe kun je een vergelijking oplossen?

Hoe los je een vergelijking op?

  1. Stap 1: werk zo nodig de haakjes en breuken weg.
  2. Stap 2: breng alles met een letter naar links, en alle getallen naar rechts.
  3. Stap 3: deel door het getal dat voor de onbekende staat.
  4. Stap 1: werk zo nodig de haakjes en breuken weg.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe Error 403 oplossen?

Er wordt snel een fout gemaakt als een htaccess bestand vol staat met regels tekst. U kunt een verboden foutcode krijgen als dit het geval is. Als uw.htaccess bestand corrupt is, kunt u het verwijderen via Filezilla.

Wat dit betreft, wat is een vergelijking in de wiskunde?

Een vergelijking in de wiskunde is een betrekking waarin twee uitdrukkingen, waarin een of meer onbekende variabelen, met elkaar worden vergeleken, dat wil zeggen aan elkaar gelijk worden gesteld. Alleen vergelijkingen met één onbekende variabele kunnen worden opgelost. Hoe los je een vergelijking op in Q? Vuistregels

  1. (x + p)2 = q.
  2. Als q < 0, dan heeft de vergelijking geen oplossing.
  3. Als q = 0, dan heeft de vergelijking 1 oplossing.
  4. Als q > 0, dan heeft de vergelijking 2 oplossingen.

Hoe los je een vergelijking met 2 onbekenden op?

Er zijn een paar verschillende manieren om een vergelijking met 2 onbekenden op te lossen. Eén manier is substitutie. Hierbij wordt een van de onbekenden opgelost in termen van de andere, en vervolgens wordt dit teruggestoken in de oorspronkelijke vergelijking. Een andere manier is eliminatie. Hierbij worden de vergelijkingen opgeteld of afgetrokken, zodat een van de onbekenden wegvalt. Wat is een vaste vergelijking? Een vaste vergelijking is een wiskundige vergelijking die onder bepaalde omstandigheden onveranderd blijft. Bijvoorbeeld, de vergelijking x+y=z is een vaste vergelijking omdat zij altijd hetzelfde resultaat (z) oplevert, ongeacht de waarden van x en y.

Gerelateerde artikelen

Hoe privacy fout oplossen?

Hoe kan ik privacy-fout in chrome oplossen? Probeer de pagina opnieuw te laden door uw browser te sluiten. De klok van uw computer moet worden gecontroleerd. Er is een duidelijke browser en cache. U kunt de status op uw computer wissen. Tijdelijk stoppen met het gebruik van een proxy of een internet browser.

Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van een vergelijking?

vergelijking - Zelfstandignaamwoord 1. het betrekken van de ene zaak op de andere ♢ Ter vergelijking geven we hier de cijfers van het vorig jaar. 2. (wiskunde) een uitdrukking die twee grootheden aan elkaar gelijk stelt ♢ 1=Einsteins vergelijking E=mc2... Dienovereenkomstig, wat is een ander woord voor vergelijking? als trefwoord met bijbehorende synoniemen: vergelijking (zn): controle, toetsing, vergelijk, verificatie.

Hoeveel soorten vergelijkingen zijn er?

Herkennen van het soort vergelijking

wortelvergelijkingen. exponentiële vergelijkingen. logaritmische vergelijkingen. differentiaalvergelijkingen.
Wat is het verschil tussen formule en vergelijking? Een formule is een wiskundige uitdrukking die het verband aangeeft tussen twee of meer variabelen. Een vergelijking is een wiskundige verklaring dat twee uitdrukkingen gelijk zijn.

Wat is in vergelijking met?

Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden, dus het hangt af van wat u zoekt.
Eén manier om deze vraag te beantwoorden is te zeggen dat het een manier is om twee dingen te vergelijken. Dit kunnen twee getallen zijn, twee gegevens, twee objecten, enz. Je kunt de vergelijkingsoperatoren (>,<,=, enz.) gebruiken om twee dingen te vergelijken en te zien hoe ze samenhangen.
Een andere manier om deze vraag te beantwoorden is te zeggen dat het een manier is om twee dingen te vergelijken en te zien hoe ze verschillen. Dit kunnen twee getallen zijn, twee gegevens, twee voorwerpen, enz. Je kunt de vergelijkingsoperatoren (>,<,=, enz.) gebruiken om twee dingen te vergelijken en te zien hoe ze verschillen.

Door Marion

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen een metafoor en een vergelijking? :: Is shein een Chinese website?
Handige links