Huis > H > Hoe Serverfout Oplossen?

Hoe serverfout oplossen?

Vaak kunnen deze fundamentele stappen voor probleemoplossing helpen bij het snel oplossen van deze problemen:
  1. Wis het cachegeheugen en de cookies van de browser of app.
  2. Probeer toegang te krijgen tot de privé-/incognitomodus van de browser.
  3. Start je apparaat opnieuw op.
  4. Installeer de app opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe Error 403 oplossen?

Er wordt snel een fout gemaakt als een htaccess bestand vol staat met regels tekst. U kunt een verboden foutcode krijgen als dit het geval is. Als uw.htaccess bestand corrupt is, kunt u het verwijderen via Filezilla.

Dus, hoe maak ik verbinding met de server?

Verbinding maken met een computer of bestandsserver

Tik op 'Verbind met server'. Geef de naam van een lokale host of een netwerkadres op en tik op 'Verbind'. Tip: Nadat je verbinding met een computer of bestandsserver hebt gemaakt, verschijnt deze in de lijst 'Recente servers' in het scherm 'Verbind met server'.
Dienovereenkomstig, kan geen verbinding met server?
Deze fout betekent dat uw apparaat geen verbinding kan maken met de mailserver van uw provider. Het kan van alles zijn: geen netwerk, een onderbroken of onstabiel netwerk, of zelfs een goede internetverbinding in het algemeen, maar het onvermogen om de mailserver van uw specifieke provider te bereiken.

Kan geen verbinding maken met HTTPS?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken:
1. De website is misschien alleen toegankelijk via HTTPS, in dat geval moet u het volledige HTTPS:// adres in de adresbalk van uw browser invoeren om verbinding te maken.
2. Er kan een probleem zijn met het SSL-certificaat van de website. U kunt dit controleren door te proberen de website te benaderen via HTTPS://www.ssllabs.com/ssltest/ - als er problemen zijn met het certificaat, ziet u die hier vermeld staan.
3. Mogelijk is uw computer geconfigureerd om een proxyserver te gebruiken die geen HTTPS-verbindingen toestaat. U kunt uw proxy instellingen controleren door naar de Netwerk & Internet instellingen in Windows te gaan, of door de instellingen van uw browser te controleren.
4. Tot slot is het mogelijk dat uw antivirussoftware of firewall HTTPS-verbindingen blokkeert. U kunt uw firewallinstellingen controleren om te zien of dit het geval is. Kan geen verbinding maken met de server mail? Er zijn een paar mogelijke redenen voor deze foutmelding:
1. De meest voorkomende reden is dat de e-mailclient van de gebruiker niet correct geconfigureerd is. Om verbinding te maken met een mailserver heeft de e-mailclient het juiste serveradres (meestal verstrekt door de e-mailprovider) en het juiste poortnummer nodig. Als een van deze instellingen onjuist is, kan de e-mailclient geen verbinding maken met de server.
2. Een andere mogelijke reden is dat de mailserver down of niet beschikbaar is. Dit kan het gevolg zijn van technische problemen aan de kant van de server, of de server kan offline zijn voor gepland onderhoud.
3. Tot slot is het mogelijk dat de computer van de gebruiker zich achter een firewall bevindt die de toegang tot de mailserver blokkeert. In dat geval moet de gebruiker contact opnemen met zijn netwerkbeheerder om de firewallinstellingen te laten aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Hoe privacy fout oplossen?

Hoe kan ik privacy-fout in chrome oplossen? Probeer de pagina opnieuw te laden door uw browser te sluiten. De klok van uw computer moet worden gecontroleerd. Er is een duidelijke browser en cache. U kunt de status op uw computer wissen. Tijdelijk stoppen met het gebruik van een proxy of een internet browser.

Dienovereenkomstig, waar vind ik de naam van mijn server?

Klik in Windows (Vista en 7) op "Start", typ "cmd" en bevestig met <ENTER>. De opdrachtprompt opent in een nieuw venster. Typ er "ping mijnorganisatie.be" en druk op <ENTER>. Het IP-adres van de server waarmee je verbonden bent, is in dit geval 72.14.221.104.
Wat is een server en wat doet het?
Het woord server is afgeleid van het Engelse woord 'serve', wat vertaald kan worden als 'dienen'. Het begrip heeft in de informatica een dubbele betekenis. Een server is zowel een computer die bronnen beschikbaar stelt via een netwerk, als het programma dat op deze computer draait.

Kan geen verbinding maken met de server IMAP?

Controleer of de IMAP server en poort correct zijn. De meeste IMAP poorten zullen 993 of 143 zijn. Controleer of de server voldoet aan de technische vereisten voor verbinding via IMAP en SMTP. Het kan zijn dat uw IT-team alleen bepaalde IP-adressen toestaat om verbinding te maken met uw inbox.
Wat dit betreft, wat betekent fout op de server? Fout op de server betekent meestal dat de server niet reageert of niet online is. Daar kunnen vele redenen voor zijn, zoals het uitvallen van de server voor onderhoud of overbelasting van de server.

Kan geen verbinding maken met de server KPN?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen verbinding kunt maken met de server KPN. Een mogelijkheid is dat de server down is of technische problemen heeft. Een andere mogelijkheid is dat uw internetverbinding niet sterk genoeg is om de server te bereiken. Ten slotte is het ook mogelijk dat een firewall of andere beveiligingsmaatregel uw verbinding met de server blokkeert.

Door Arquit

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt het voordat nameserver wijziging? :: Wat te doen met 404?
Handige links