Huis > H > Hoe Kom Ik In Contact Met Apple Id?

Hoe kom ik in contact met Apple ID?

Voor alle overige zaken kun je contact opnemen met de Apple Store-klantenservice via telefoonnummer 0800 0200 570. We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Men kan zich ook afvragen: is apple support gratis bellen?

De meeste hardware- en softwareproducten van Apple bieden onbeperkte gratis incidenten voor support binnen de eerste 90 dagen van producteigenaarschap, of langer indien vereist door toepasselijke wetgeving. Bovendien, wat is het emailadres van apple? E-mail versturen met het @icloud.com-adres

Als u meerdere e-mailadressen hebt, moet u mogelijk uw @icloud.com-adres selecteren: iOS: tik op het veld 'Kopie/Blind, Van', tik op 'Van' en kies het @icloud.com-adres. macOS: kies het @icloud.com-adres in het menu 'Van'.

Wat is het verschil tussen de App Store en de Apple Store?

De App Store is een digitaal distributieplatform, ontwikkeld en onderhouden door Apple Inc., voor mobiele apps op haar iOS-besturingssysteem. In de winkel kunnen gebruikers apps bekijken en downloaden die zijn ontwikkeld met de iOS software development kit van Apple. Apps kunnen worden gedownload op de iPhone smartphone, de iPod Touch handcomputer of de iPad tabletcomputer, en sommige kunnen worden overgezet naar de Apple Watch smartwatch of de Apple TV van de vierde generatie of nieuwer als uitbreiding van iPhone apps.
De Apple Store is een fysieke winkel die eigendom is van en beheerd wordt door Apple Inc. De winkels verkopen verschillende Apple producten, waaronder iPhones, iPads, Mac computers, iPod draagbare mediaspelers, Apple Watch smartwatches en Apple TV digitale mediaspelers. De eerste Apple Stores werden oorspronkelijk in mei 2001 als twee vestigingen geopend door de toenmalige CEO Steve Jobs, na jaren van pogingen om een detailhandelslocatie voor het bedrijf te openen, wat niet lukte. Is App Store gratis? Nee, de App Store is niet gratis. Apple vraagt ontwikkelaars een jaarlijks bedrag van 99 dollar om hun apps in de App Store te krijgen, en strijkt 30% van alle verkochte apps op.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Is iTunes gratis?

iTunes werkt als een bibliotheek voor al je multimedia en geeft een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan. Het programma is gratis beschikbaar via de site van Apple. Hier kun je iTunes downloaden voor zowel Windows als Mac. Dienovereenkomstig, hoeveel apple winkels zijn er in de wereld? De Apple Store is een winkelketen van Apple die handelt in computers en consumentenelektronica. Apple heeft 495 winkels in 20 landen.

Is Amac een Apple Store?

Amac is een snel groeiende Apple Premium Reseller met 23 winkels verspreid over Nederland. Amac Stores bieden een compleet aanbod aan Apple producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone en iPod. Hoeveel winkels heeft Amac? Hoeveel winkels heeft Amac?
Amac heeft momenteel 49 winkels in Nederland.

Dus, kun je contant betalen bij de apple store?

Nee, je kunt niet met contant geld betalen in de Apple Store. Als je een aankoop wilt doen, moet je een creditcard of debitcard gebruiken.

Door Lothair Schwall

Vergelijkbare artikelen

Wie zijn de eigenaren van Apple? :: Hoe maak je een afspraak bij de Apple Store?
Handige links