Huis > H > Hoe Werkt Aangepast Verhaal?

Hoe werkt aangepast verhaal?

Aangepast (vrienden blokkeren in Snapchat)

In het Aangepast-scherm kan je vrienden blokkeren voor het bekijken van jouw verhaal. Selecteer hier de vrienden waarvan je niet wilt dat hij of zij jouw verhaal kan bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Mensen vragen ook: hoe kan ik zien wie mijn verhaal bekijkt op facebook?

Als je een foto of video in je verhaal deelt, kun je altijd zien wie deze heeft bekeken. Alleen jij kunt zien wie je verhaal heeft bekeken. Tik bovenaan het overzicht in het gedeelte Verhalen op Je verhaal. Tik linksonder bij een foto of video in je verhaal op om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Wat is het verschil tussen Nieuwsoverzicht en je verhaal op Facebook? Bovenaan het Facebook-nieuwsoverzicht: je verhaal wordt bovenaan het nieuwsoverzicht van je vrienden of volgers op Facebook weergegeven. Bovenaan je eigen nieuwsoverzicht wordt jouw verhaal als eerste weergegeven in dit gedeelte.

Waarom kan iemand mijn verhaal niet zien?

Wanneer je een verhaal deelt op Snapchat, is het slechts 24 uur zichtbaar voor je vrienden. Na 24 uur verdwijnt het verhaal. De enige manier om iemands verhaal te bekijken nadat het is verdwenen, is door die persoon je een screenshot van het verhaal te laten sturen. Wat dit betreft, wat is delen in nieuwsoverzicht? Er zijn een paar verschillende soorten van delen die kunnen gebeuren in een nieuwsoverzicht. De eerste is wanneer iemand een artikel dat hij heeft gelezen en leuk vond, deelt met zijn vrienden of volgers. Dit is een manier om het artikel aan anderen aan te bevelen en het te helpen verspreiden. De tweede vorm van delen is wanneer iemand een artikel dat iemand anders heeft gedeeld opnieuw plaatst. Dit is een manier om de oorspronkelijke poster krediet te geven voor het vinden van het artikel en helpt ook om het artikel te verspreiden onder een groter publiek. De laatste vorm van delen is wanneer iemand een artikel citeert of ernaar verwijst in zijn eigen schrijven. Dit is een manier om het oorspronkelijke artikel krediet te geven voor de informatie en helpt ook om het artikel te verspreiden onder een groter publiek.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Wie zijn mensen die je misschien kent op Facebook?

Met Mensen die je misschien kent kun je vrienden vinden op Facebook. Suggesties voor Mensen die je misschien kent worden onder andere gegeven vanwege de volgende redenen: Jullie hebben gemeenschappelijke vrienden. Jullie hebben een netwerk gemeen, zoals je huidige woonplaats, school of werkgever. Vervolgens, kun je zien als je een screenshot maakt op facebook? Geeft Facebook mij een melding wanneer iemand een screenshot van een foto maakt? Het korte antwoord is nee. Facebook heeft nog steeds geen privacyfunctie die de gebruiker waarschuwt wanneer iemand screenshots maakt van een profielfoto of zelfs privéberichten.

Bovendien, waarom krijg ik voorgestelde berichten instagram?

De nieuwe voorgestelde berichten lijken volgens Instagram op berichten die de gebruiker al interessant vindt, in tegenstelling tot de optie Verkennen, waarbij juist inhoud wordt getoond die net buiten het interessegebied van gebruikers valt. Vervolgens, hoe krijg ik nieuwsoverzicht terug op facebook? Er is momenteel geen manier om het nieuwsoverzicht terug te krijgen op Facebook. U kunt echter proberen een extensie of plugin van derden te gebruiken, zoals News Feed Eradicator, die u een soortgelijke ervaring zal geven.

Dit in overweging nemend, hoe zet ik facebook op mijn startpagina?

Ervan uitgaande dat u van Facebook uw startpagina wilt maken in een webbrowser:
1. Open je webbrowser en ga naar www.facebook.com.
2. Log in op uw Facebook-account.
3. Zodra u bent ingelogd, kijk dan bovenaan de pagina en zoek de knop "Home". Zodra u die vindt, klikt u erop.
4. Bovenaan de nieuwe pagina vindt u de knop "Instellingen" (het ziet eruit als een radertje). Zodra u die vindt, klikt u erop.
5. Zoek in het menu dat verschijnt de optie "Taal" en klik erop.
6. Zoek in de sectie "Site Language" de link "See More" en klik erop.
7. Zoek in het menu dat verschijnt de optie "English (US)" en klik erop.
8. Zoek onderaan de pagina de knop "Wijzigingen opslaan" en klik erop.
9. Zoek nu boven aan de pagina weer de knop "Home" en klik erop.
10. U bevindt zich nu op de startpagina van Facebook.

Door Kirbee Faist

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn verhalen terug op Facebook? :: Kan je op Instagram berichten verbergen voor bepaalde personen?
Handige links