Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Verhalen Terug Op Facebook?

Waar vind ik mijn verhalen terug op Facebook?

Verhalen verschijnen bovenaan het nieuwsoverzicht op je computer en in je mobiele browser. Tik of klik op een verhaal om het te bekijken of gebruik de pijlen (computer) of veeg naar links (mobiel) om naar het volgende scherm of verhaal te gaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom kan ik niet alle verhalen zien op Facebook?

Vrienden: alleen je Facebook-vrienden kunnen je verhaal zien op Facebook en in de Messenger-app. Je Messenger-connecties zullen je verhaal niet zien. Aangepast: door jou geselecteerde mensen kunnen je verhalen zien. Daarvan, hoe lang blijft een verhaal op facebook? Elke foto of video die je deelt in je verhaal is 24 uur beschikbaar in het gedeelte Verhalen van Facebook en in de Messenger-app. Na 24 uur kun je de verhalen die je hebt gedeeld, bewaren in je verhalenarchief. Ze zijn dan alleen zichtbaar voor jou.

Hoe verwijder ik mijn verhalen op Facebook?

Om een verhaal op Facebook te verwijderen:
1. Klik op je profielfoto rechtsboven in Facebook.
2. Klik op je naam om naar je profiel te gaan.
3. Ga met de muis over het verhaal dat je wilt verwijderen en klik rechtsonder op Opties.
4. Klik op Verwijderen en vervolgens nogmaals op Verwijderen om te bevestigen. Trouwens, kun je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt? Er is geen manier om bij te houden hoe vaak iemand je verhaal heeft bekeken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kun je zien wie je verhaal bekijkt op Facebook?

Als je een foto of video in je verhaal deelt, kun je altijd zien wie deze heeft bekeken. Alleen jij kunt zien wie je verhaal heeft bekeken. Tik bovenaan het overzicht in het gedeelte Verhalen op Je verhaal. Tik linksonder bij een foto of video in je verhaal op om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Waarom kan iemand mijn verhaal niet zien? De privacyinstellingen van je verhaal wijzigen:

Tik linksonder op Privacy en selecteer je doelgroep: Openbaar: je Facebook-vrienden, volgers en mensen waarmee je hebt gechat in Messenger, kunnen je verhalen zien. Al je volgers kunnen je verhaal zien, maar alleen vrienden kunnen er opmerkingen bij plaatsen.

Dienovereenkomstig, waarom laadt mijn facebook nieuwsoverzicht niet goed?

Het overzicht moet zijn gevuld met updates van mensen en pagina's die je volgt. Als je overzicht leeg is, moet je Facebook sluiten en weer openen om je overzicht te vernieuwen. Als dat niet werkt, vind je hier meer informatie over hoe je een probleem met Facebook kunt rapporteren. Wat is het verschil tussen Nieuwsoverzicht en je verhaal op Facebook? De nieuwsfeed is een voortdurend bijgewerkte lijst met verhalen van vrienden, Pagina's en adverteerders die verschijnen op de startpagina van de Facebook-app en -website. Je verhaal is een tijdelijke foto of video die gedurende 24 uur op je profiel en in de Nieuwsfeeds van je vrienden verschijnt.

Wat is delen in nieuwsoverzicht?

Delen op nieuwsfeed stelt gebruikers in staat om inhoud van andere websites of apps te delen met hun Facebook-vrienden. Wanneer iemand iets van een andere website of app deelt, verschijnt het op zijn nieuwsfeed. Vrienden kunnen het bericht dan liken, becommentariëren of delen.

Door Krenek

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je je verhaal op insta? :: Hoe werkt aangepast verhaal?
Handige links