Huis > W > Wat Te Verwachten Apple Event?

Wat te verwachten Apple event?

Appleevent

Waarschijnlijk zijn er drie productonthullingen, met mogelijk een vierde 'one more thing'.

  1. iPhone SE 2022. Eén product lijkt een zekerheid: een nieuwe iPhone SE.
  2. iPad Air 2022.
  3. Nieuwe Mac.
  4. One more thing.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe laat is het Apple event?

Apple's aankondigingen wil je niet missen

De livestream van Apple's events zijn meestal om 19:00 Nederlandse tijd. Dat geldt waarschijnlijk ook voor de livestream van Apple's WWDC-event. De presentatie is opgenomen op Apple Park, het hoofdkantoor van Apple in Cupertino.
Vervolgens, wat is nieuw bij apple? Op kondigde Apple de komst van verschillende nieuwe producten aan. Zo lanceren ze Apple iPhone SE 3, Apple iPad Air (2022), Apple Mac Studio, Apple Studio Display en een groene iPhone 13 (mini) en 13 Pro (Max).

Wat gaat Apple uitbrengen in 2022?

Apple brengt in 2022 de iPhone 13 uit. De iPhone 13 krijgt een 6,1-inch OLED-display, een plat ontwerp en een kleinere inkeping. Het zal ook een bijgewerkte A15-processor hebben, 5G-connectiviteit en een nieuw camerasysteem met een periscoop-telefotolens. Dienovereenkomstig, wat heeft apple aangekondigd? Apple heeft aangekondigd dat het een nieuwe productlijn zal uitbrengen, genaamd de iPhone 12. De iPhone 12 komt in vier verschillende modellen: de iPhone 12 mini, de iPhone 12, de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Elk model zal verschillende functies en specificaties hebben, maar alle vier zullen ze beschikken over 5G-connectiviteit.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Waar vind ik Apple event?

2. Live kijken via iPhone, iPad of Mac. Met een iPhone, iPad of Mac kun je natuurlijk ook live kijken via de stream van hierboven, maar de Apple-event livestream is ook te vinden in Safari of een andere browser. Hiervoor navigeer je naar de speciale Events-pagina van Apple. Vervolgens, hoe laat is wwdc 2021? iOS 15 zal de populairste onthulling zijn, maar ook iPadOS 15, watchOS 8 en macOS 12 beloven stuk voor stuk belangrijke vernieuwingen door te voeren voor respectievelijk de iPad, Apple Watch en Mac. De volledige presentatie wordt live uitgezonden vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd via de WWDC 2021 livestream.

Trouwens, welke producten verkoopt apple?

Apple ontwerpt, produceert en verkoopt mobiele communicatie en media apparaten, personal computers en verkoopt een grote variëteit aan gerelateerde software, diensten en accessoires. De activiteiten vinden wereldwijd plaats en het bedrijf telde per eind september 2021 ongeveer 154.000 werknemers. Bovendien, waarom iphone 13 uitverkocht? Er zijn verschillende redenen waarom de iPhone 13 uitverkocht is. Allereerst is het natuurlijk een zeer populaire telefoon. Veel mensen willen de nieuwste en beste telefoon hebben, dus als er een nieuwe iPhone uitkomt, is het vaak snel uitverkocht. Daarnaast hebben sommige mensen de oude iPhone 12 al verkocht en willen ze de nieuwe iPhone 13 hebben. Anderen willen gewoon de nieuwste en beste telefoon hebben en zijn bereid om ervoor te betalen.

Vervolgens, waarom iphone 13 pro kopen?

Als je een iPhone 13 Pro wilt kopen, doe je dit om verschillende redenen. In vergelijking met de normale iPhone 13 is de Pro-versie een stuk krachtiger. Het heeft een betere camera, die ook in het donker goed presteert. Daarnaast is de Pro-versie waterdicht en heeft het een oled-scherm.

Door Targett Thome

Vergelijkbare artikelen

Hoe laat nieuwe iPhone? :: Is 256 GB genoeg voor een MacBook?
Handige links