Huis > W > Wat Is Een Verkorte Link?

Wat is een verkorte link?

Een URL shortener, ook wel URL verkorter genoemd, is bedoeld om lange webadressen in te korten. Korte URL's zijn uitstekend in te zetten bij communicatiemiddelen zoals Twitter, waar een bericht uit maximaal 140 tekens mag bestaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je Family link omzeilen?

1. Ze maken een opname. Een schermopname is een manier om de ingestelde schermtijd te omzeilen. Als je kinderen een schermopname starten, kunnen ze in de video zien welke code jij, als ouder, hebt ingevoerd.

En nog een vraag, waarom verkorte url?

Door URL-shortening te gebruiken blijft er meer ruimte over voor de reguliere inhoud van het bericht. Ook in QR codes bieden korte URLs een uitkomst. Hoe korter de inhoud van het bericht (de URL), hoe leesbaarder de QR code. Korte URLs kunnen ook nuttig zijn in print media. Hoe gebruik je Bitly? Bitly is een dienst voor URL-verkorting en linkbeheer. Het bedrijf Bitly, Inc. werd opgericht in 2008. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York City.
Om Bitly te gebruiken, moet u eerst een account aanmaken. Zodra u een account hebt, kunt u URL's verkorten door de lange URL in te voeren in het invoerveld van Bitly en op de knop "Verkorten" te klikken. Bitly genereert dan een korte URL voor u.
U kunt uw links ook beheren door u aan te melden bij uw Bitly-account. Vanuit uw account kunt u het aantal klikken op elke koppeling bijhouden en uw koppelingen bewerken en verwijderen.

Dus, hoe verander je de naam van een link?

To change the name of a link, you will need to edit the HTML code for the link. Find the code for the link you want to change and edit the text between the and tags.

Door Duwe Boyanton

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een verkorte link? :: Wat is mijn iPhone 10 waard?
Handige links