Huis > W > Wat Verdient Steve Jobs?

Wat verdient Steve Jobs?

Apple heeft recent informatie over zijn financiële situatie in het fiscale jaar 2004 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission gedeponeerd. Hieruit blijkt onder meer dat CEO Steve Jobs in het afgelopen jaar een salaris heeft ontvangen van welgeteld 1 dollar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat verdient een procurement manager?

In Nederland is het gemiddelde salaris van een inkoopmanager 4.575 per maand.

Vervolgens, hoeveel geld heeft de baas van apple?

Dat alles opgeteld met de waarde van zijn privévliegtuigen, zijn jacht, spaargeld, bonussen en het rendement over investeringen, wordt zijn totale vermogen geschat op 14,4 miljard dollar. Wat is het vermogen van Apple? Het sommetje voor Apple is wel wat imposanter. De iPhone-maker heeft maar liefst 210 miljard aan cash en makkelijk verhandelbare stukken liggen, maar daar staat een schuld tegenover van 108 miljard dollar. Dan blijft er dus 102 miljard over. Een immense berg geld.

Wat was Steve Jobs zijn doel?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien de doelstellingen van Steve Jobs in de loop der tijd kunnen zijn veranderd. Men is het er echter over eens dat een van Jobs' belangrijkste doelen was om een revolutie in de technologie-industrie teweeg te brengen en producten te maken die de manier waarop mensen leven en werken zouden veranderen. Jobs stond ook bekend om zijn aandacht voor design en gebruikerservaring, en hij sprak vaak over zijn wens om producten te maken die zowel mooi als functioneel waren. Wat heeft Steve Jobs gestudeerd? Steve Jobs studeerde computerwetenschappen, techniek en kalligrafie. Hij verliet de universiteit na een semester, maar bleef lessen volgen aan het Reed College in Portland, Oregon, waaronder een nu beroemde kalligrafieklas die volgens hem van invloed was op het ontwerp van de Apple Macintosh-computer.

Gerelateerde artikelen

Wat verdient een CNC frezer?

In Nederland is het gemiddelde salaris 2.829 per maand.

Wie is Steve Jobs?

Na zijn geboorte werd hij ter adoptie gesteld aan Paul Jobs en Clara Jobs-Hagopain uit Mountain View. Zij noemden de baby Steven Paul. Al op jonge leeftijd ontdekte Steve de wereld van elektronica. Maar nadat hij zijn middelbare school had afgerond, meldde hij zich bij het Reed College om te gaan studeren. Dus, wie is de baas van apple? Apple werd op 1 april 1976 opgericht als Apple Computer, Inc. door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Steve Jobs heeft de naam Apple bedacht toen hij in de jaren zeventig enkel fruit at en bijna te laat was om een naam in te dienen.

Mensen vragen ook: wat is het meest verkochte product van apple?

Apples bekendste en meest verkochte product is waarschijnlijk de iPhone, een smartphone waarvan de eerste versie in de zomer van 2007 uitkwam. Waarom is er een hap uit het Apple logo? Volgens de ontwerper van het logo, Rob Janoff, werd de beet aan het logo toegevoegd om het een meer menselijk gevoel te geven en om het meer op een echte appel te laten lijken. De beet symboliseert ook dat het bedrijf uit de tech-industrie hapt.

Vervolgens, hoeveel miljard heeft apple?

Apple had eind juni ongeveer $274,5 miljard aan contanten en verhandelbare effecten op de balans staan.

Door Orpha

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel cash heeft Google? :: Is DVI beter dan VGA?
Handige links