Huis > W > Wat Is Cc Of Bcc?

Wat is CC of BCC?

U kunt cc in een brief ook vervangen door kopie aan of afschrift aan. De afkorting bcc staat voor blind carbon copy. Met bcc's kunt u in e-mails verborgen houden dat u iemand anders ook van uw bericht kennis laat nemen, maar dat gebruik wordt niet aangeraden.

Lees verder

Hoe kun je zien of iemand in de BCC staat?

Iemand die wat meer verstand heeft van computers kan altijd zien wie er allemaal in de bcc staan. Dit kun je doen in Outlook door in het bericht te gaan en dan naar beeld->opties te gaan hier zie je de header van de mail en daar staan alle bcc e-mail adressen. Waarom CC in mail? CC: kopie ter informatie

E-mailadressen die achter 'CC' staan, krijgen een kopie van het mailbericht. Zet hier de personen die op de hoogte moeten zijn van de inhoud van de mail, maar waarvan u niet per se een reactie nodig hebt.

Kun je iedereen in BCC zetten?

Ja, u kunt iedereen in BCC (blind carbon copy) zetten, maar het wordt algemeen beschouwd als een slechte etiquette om dat te doen. Het is beter om het CC (carbon copy) veld te gebruiken voor mensen die je het bericht wilt laten ontvangen maar die niet per se hoeven te antwoorden, en het Aan veld voor mensen die iets met het bericht moeten doen. Bovendien, hoe werkt bcc in gmail? Bcc staat voor "blind carbon copy". Wanneer u een e-mail naar iemand stuurt en iemands e-mailadres in het Bcc-veld zet, krijgt die persoon een kopie van de e-mail, maar de andere ontvangers zien het e-mailadres van die persoon niet.

Dit in overweging nemend, waar staat cc me voor?

Waar cc ook voor mag staan, cc mevrouw G. Wessels betekent in ieder geval dat er een kopie van een brief naar mevrouw G. Wessels is gestuurd. We kunnen cc in een brief ook vervangen door kopie aan of afschrift aan. Men kan zich ook afvragen: wat zijn bcc ontvangers? Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.

Dienovereenkomstig, wat voor winkel is bcc?

In 1945 startte Herman Bakker een winkel aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam-West. Samen met zijn zoons Carel en Coos werd in 1962 in Amsterdam Tussenmeer een tweede filiaal van Radio West geopend. Vanaf 1969 zetten Carel en Coos Bakker het bedrijf voort onder de naam BCC. Hoeveel mensen in BCC mail? Er is geen vast antwoord op deze vraag, want BCC is een functie die door verschillende mensen op verschillende manieren kan worden gebruikt. Meestal wordt BCC gebruikt om een kopie van een e-mail naar iemand te sturen zonder het e-mailadres aan de andere ontvangers bekend te maken. Dit kan handig zijn om correspondentie bij te houden of om een groep e-mail te versturen zonder ieders e-mailadres te onthullen.

Hoe mail versturen vanuit andere mailbox Outlook?

Er zijn twee manieren om mail te versturen vanuit een andere mailbox in Outlook:
1. Ga naar het tabblad Bestand en klik op de knop Accountinstellingen. Klik in het dialoogvenster Accountinstellingen op het tabblad E-mail en dubbelklik op de account die u wilt gebruiken. In het dialoogvenster Account wijzigen klikt u op Meer instellingen. In het dialoogvenster Internet E-mailinstellingen klikt u op het tabblad Uitgaande server en schakelt u het selectievakje Mijn uitgaande server (SMTP) vereist verificatie in. In het dialoogvenster Uitgaande server selecteert u de optie Gebruik dezelfde instellingen als mijn inkomende mailserver en klikt u op de knop OK.
2. U kunt ook naar het tabblad Bestand gaan en op de knop Info klikken. In het dialoogvenster Accountinformatie klikt u op het tabblad E-mail en dubbelklikt u op de account die u wilt gebruiken. In het dialoogvenster Account wijzigen klikt u op Meer instellingen. In het dialoogvenster Internet E-mailinstellingen klikt u op het tabblad Uitgaande server en schakelt u het selectievakje Mijn uitgaande server (SMTP) vereist verificatie in. In het dialoogvenster Uitgaande server selecteert u de optie Gebruik dezelfde instellingen als mijn inkomende mailserver en klikt u op de knop OK.

Door Alfons Mcmeekin

Waarom CC ipv mL? :: Wat is de afkorting BCC medisch?
Handige links