Huis > W > Wat Is De Afkorting Bcc Medisch?

Wat is de afkorting BCC medisch?

Het basaalcelcarcinoom (verder afgekort als “BCC”) is de meest voorkomende vorm van huidkanker (ongeveer 85% van alle huidkankers) die de huidarts tijdens zijn spreekuur ziet. Andere termen zijn; “ basocellulair carcinoom” of “basalioom”.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Hoeveel adressen in de BCC?

Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld. Wat betekent CC op snap? C. Afkorting van 'Carbon Copy', het gaat om een kopie. Een e-mailbericht kan aan iemand worden verzonden in CC.

Vervolgens, wat is cc op maatbeker?

Een cc is een kubieke centimeter en is een eenheid van volume. Het is hetzelfde als een ml (milliliter). Hoe Mailbom versturen? Er zijn een paar manieren om een mailbom te versturen, maar de meest gebruikelijke is om een script of programma te gebruiken dat een grote hoeveelheid e-mail naar een specifiek adres stuurt. Dit kan met behulp van een mailinglijst of een webformulier.

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Hoe maak je een Undisclosed recipient?

U hebt als verzender de mogelijkheid om de namen van geadresseerden te verbergen door deze in het veld 'BCC' te plaatsen. In plaats van elkaars namen zien de ontvangers dan de aanduiding 'undisclosed recipients'. Hoe maak je een groep contactpersonen in Outlook? Dat doet u op de volgende manier:

  1. Surf naar www.outlook.com en log in met uw Microsoft-account.
  2. Klik bovenin op Nieuw bericht.
  3. Typ in het tekstvak onder 'Aan' de naam van de groep.
  4. Outlook.com laat de namen van contactpersonen en groepen zien die met die letters beginnen. Klik op de juiste groep.

Hoe zet je iemand in de CC Gmail?

Een e-mail schrijven

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Klik linksboven op Opstellen .
  3. Voeg ontvangers toe aan het veld Aan. Je kunt ontvangers ook toevoegen: In de velden Cc en Bcc.
  4. Voeg een onderwerp toe.
  5. Schrijf je bericht.
  6. Klik onderaan de pagina op Verzenden.
Hoe kan ik meerdere mails tegelijk doorsturen met Outlook? Er zijn een paar manieren om meerdere e-mails tegelijk door te sturen met Outlook. Eén manier is om alle e-mails die u wilt doorsturen te markeren, met de rechtermuisknop te klikken en de optie "Doorsturen" te selecteren. Een andere manier is om elke e-mail afzonderlijk te openen en op de knop "Doorsturen" te klikken.

Hoeveel mail per dag versturen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt, waaronder de grootte van uw mailinglijst, de inhoud van uw e-mails en uw verzendingsfrequentie. Als algemene richtlijn adviseren wij echter niet meer dan 2-3 e-mails per dag naar uw mailinglijst te sturen. Zo zorgt u ervoor dat uw berichten niet als spam worden gemarkeerd en dat uw abonnees betrokken blijven bij uw inhoud.

Door Bryner Carela

Vergelijkbare artikelen

Wat is CC of BCC? :: Kan een blu-ray dvd ook in een laptop?
Handige links