Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Een Ipad Air En Een Ipad Pro?

Wat is het verschil tussen een iPad Air en een iPad Pro?

Hardware en specificaties

Alle drie de apparaten bieden een 8-core CPU en 8-core GPU, maar terwijl de iPad Pro-modellen een keuze bieden uit 8 GB of 16 GB RAM, wordt de iPad Air alleen geleverd met 8 GB RAM als optie. Opslagopties verschillen ook tussen de iPad Pro (2021)-modellen en de iPad Air (2022).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Vervolgens, wat is het verschil tussen de ipad air en de ipad?

Nóg een belangrijk verschil is de usb-c aansluiting, die de iPad Air 2020 wel heeft en de iPad 2020 niet. Deze aansluiting maakt het mogelijk om nog veel meer optionele accessoires met de tablet te verbinden. Denk aan een extra beeld- of TV-scherm, een digitale camera en externe opslagmedia. Wat is de beste iPad om te tekenen? Hierdoor is de iPad 10.2 (2021) ideaal om buitenshuis te gebruiken. De iPad Air 4 (2020) is beter voor het tekenen van schetsen en op het gebied van audio, maar voor alle standaard toepassingen is de iPad 10.2 uitermate geschikt.

Dienovereenkomstig, wat is de beste ipad 2021?

De beste iPad in 2021 is de iPad Pro 11-inch. Hij heeft een ongelooflijk design, een krachtige A12Z Bionic-chip en een geweldige camera. Bovendien ondersteunt hij de nieuwe Apple Pencil en de Smart Keyboard Folio. Dus, wat is de gemiddelde levensduur van een ipad? De gemiddelde levensduur van een iPad is ongeveer vier jaar.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoeveel generaties iPad Pro zijn er?

iPadModelnummers
iPad Pro 12,9-inch (5e generatie)A2378, A2461, A2379 of A2462
iPad Pro 11-inch (3e generatie)A2377, A2459, A2301 of A2460
iPad Pro 12,9-inch (4e generatie)A2229, A2069, A2232 of A2233
iPad Pro 11-inch (2e generatie)A2228, A2068, A2230 of A2231
Wat is voordeel iPad Air? Apple iPad Air: voor school en op kantoor

Zo heb je naast een fysiek toetsenbord ook een Touch Pad, net zoals je van je laptop gewend bent. Door de compatibiliteit met Apple Pencil (2e generatie) is deze tablet ook geschikt voor grafische studenten. Wil je aantekeningen maken en tegelijkertijd iets opzoeken?

Waarom een iPad Air?

Deze tablet met krachtige A12-chip is aanzienlijk sneller dan zijn voorganger en kan zich zelfs meten met een iPad Pro. Hierdoor kun je er ook zwaarder werk mee verrichten, zoals foto's bewerken in Photoshop en multitasken. Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen ipad air en macbook air? De iPad Air is een tablet met een touchscreen-interface, terwijl de MacBook Air een laptop is. De iPad Air is dunner en lichter dan de MacBook Air, en heeft een kleiner scherm. De MacBook Air heeft een groter scherm en een volwaardig toetsenbord.

Wat is een goede betaalbare iPad?

De iPad is een geweldig betaalbare tablet die een groot aantal functies biedt voor een relatief lage prijs. Enkele kenmerken die van de iPad een grote waarde maken, zijn het grote Retina-display, de snelle processor en de lange batterijduur. Bovendien is de iPad compatibel met een groot aantal apps en accessoires, waardoor het een veelzijdig apparaat is voor uiteenlopende behoeften.

Door Hazen Madera

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste tablet om te kopen? :: Is 32 GB genoeg voor een iPad?
Handige links