Huis > W > Wat Kan Ik Met Apple Homekit?

Wat kan ik met Apple HomeKit?

Welke Apple HomeKit producten zijn er?

  • Alarmen: handig om je huis slim te beveiligen.
  • Camera's: om te zien wie er voor de deur staat of ter preventie van inbraak.
  • Verlichting: die bedien je via Apple HomeKit allemaal met een druk op de knop.
  • Stopcontacten: zo zijn ook niet-slimme apparaten 'smart'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Je kunt ook vragen hoe werkt apple woning?

De Woning-app (in het Engels: Home) is beschikbaar op iedere iPhone en iPad met iOS 10 of later, iedere Apple Watch met watchOS 3 of later en op de Mac vanaf macOS Mojave. Na het openen van de app zie je direct je ingestelde HomeKit-huis met daarin alle gekoppelde apparaten, ingedeelde kamers en gecreëerde scènes. Trouwens, wat werkt samen met apple woning? Met HomeKit kun je het volgende:

  • Apparaten toevoegen aan de Woning-app en ze daarna vanaf je Apple-device bedienen.
  • Accessoires bedienen met de Woning-app of alternatieve HomeKit-apps.
  • Accessoires bedienen met Siri-spraakopdrachten, bijvoorbeeld inschakelen van lampen of het opvragen van de temperatuur.

Waarom doet AirPlay het niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom AirPlay niet werkt. Eén mogelijkheid is dat het AirPlay-apparaat zich niet in hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevindt als de Apple TV. Een andere mogelijkheid is dat AirPlay niet is ingeschakeld op het apparaat. Om te controleren of AirPlay op een iPhone is ingeschakeld, gaat u naar Instellingen > AirPlay. Als AirPlay niet is ingeschakeld, tikt u op de schuifknop om het in te schakelen. Waarom is de HomePod nog niet in Nederland? Er zijn een paar redenen waarom de HomePod nog niet in Nederland verkrijgbaar is. Ten eerste is het apparaat vrij nieuw en werd het pas in februari 2018 in een handvol landen (waaronder de Verenigde Staten) uitgebracht. Het kost tijd voor nieuwe producten om hun weg naar alle markten te vinden. Daarnaast is de HomePod een beetje duurder dan sommige van de andere populaire slimme speakers op de markt, dus het kan zijn dat het in eerste instantie niet zo breed wordt geadopteerd in Nederland. Ten slotte vereist de HomePod een Apple Music-abonnement om toegang te krijgen tot het volledige scala aan functies, en Apple Music is nog niet beschikbaar in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe configureer ik HomeKit?

Een HomeKit-accessoire toevoegen aan de Woning-app

  1. Open de Woning-app en tik op 'Nieuw accessoire' of op 'Voeg toe' .
  2. Tik op 'Voeg accessoire toe' .
  3. Gebruik de camera op uw iPhone, iPad of iPod touch om de achtcijferige HomeKit-code of QR-code op het accessoire of in de bijbehorende documentatie te scannen.
Dienovereenkomstig, wat is woning op iphone? Met de Woning-app kun je accessoires die met HomeKit compatibel zijn, veilig aansturen en automatiseren. Denk daarbij aan lampen, smart-tv's en thermostaten.

Welke lampen werken met Apple Home?

Verlichting met HomeKit

Van Philips Hue tot Nanoleaf en van IKEA tot LIFX: er zijn inmiddels heel wat fabrikanten die hun lampen en armaturen geschikt maken voor HomeKit. Je kunt kiezen uit losse lampen, lichtslangen, plafond en hanglampen, verlichting voor de tuin en nog veel meer.
Wat is de app Woning? Housing is een app waarmee je een huis kunt zoeken, reserveren en boeken. Je kunt de app gebruiken om een huis te zoeken in een bepaalde stad of regio, en je kunt ervoor kiezen om een huis te boeken voor een bepaalde periode. Housing biedt ook een aantal extra opties, zoals de mogelijkheid om een huis te reserveren met een bepaald aantal personen, of om een huis te boeken met een bepaalde datum in het minder drukke seizoen.

Hoe verbind je met AirPlay?

Om AirPlay te gebruiken, zet je je iOS-apparaat of Mac in dezelfde Wi-Fi-omgeving als je Apple TV of AirPlay 2-compatibel apparaat.
Open vervolgens het apparaat waarmee je wilt streamen en tik of klik op het AirPlay-pictogram .
Als je apparaat niet in dezelfde Wi-Fi-omgeving is, wordt er een melding weergegeven waarmee je de toegang tot je Wi-Fi-netwerk kunt in- of uitschakelen.
Vervolgens selecteer je het apparaat waarnaar je wilt streamen.
Als je apparaat AirPlay 2 ondersteunt, zie je ook de optie om naar meerdere apparaten tegelijk te streamen.

Door Dudden

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je je eigen Apple ID? :: Hoeveel stappen per dag is gezond om af te vallen?
Handige links