Huis > H > Hoe Ontkoppel Je 2 Iphones?

Hoe ontkoppel je 2 iPhones?

Uw gekoppelde iPhone, iPad of iPod touch verwijderen

  1. Tik op 'Instellingen', tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.
  2. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  3. Scrol omlaag en tik vervolgens op 'Verwijder dit apparaat'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe ontkoppel je een Apple ID?

U kunt het Apple menu kiezen.

Je kunt ook vragen hoe maak je een backup van je telefoon iphone?

Een reservekopie maken van je iPhone, iPad of iPod touch in iTunes op de pc

  1. Sluit je apparaat aan op de computer waarmee je normaal gesproken synchronisaties uitvoert.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op 'Reservekopie maken' (onder 'Reservekopieƫn').
Dus, waar heb je een apple id voor nodig? Naast dat een Apple ID nodig is om jouw device te kunnen gebruiken, heb je een Apple ID ook nodig om gebruik te kunnen maken van de talloze diensten die Apple aanbiedt. Denk hierbij aan iCloud en het doen van aankopen in de App Store.

Men kan zich ook afvragen: hoe apps betalen iphone zonder creditcard?

Men kan zich ook afvragen: hoe apps iphone betalen zonder creditcard?
Er zijn een paar verschillende manieren waarop apps iPhone kunnen betalen zonder creditcard. EĆ©n manier is om een iPhone-specifieke betaalmethode zoals Apple Pay te gebruiken. Een andere manier is om een mobiele betaaldienst zoals PayPal te gebruiken. Tot slot kunt u bij sommige apps uw aankoop betalen met een cadeaubon of -kaart. Dit in overweging nemend, kan icloud alleen met creditcard? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van individuele omstandigheden. Over het algemeen kan iCloud echter alleen worden ingesteld met een creditcard. Dit komt omdat iCloud een betaalmethode nodig heeft om te kunnen functioneren, en creditcards zijn de meest gebruikte betaalmethode voor deze dienst.

Gerelateerde artikelen

Hoe ontkoppel je een Google-account?

Wachtwoorden en accounts kunnen worden verwijderd uit de instellingen app op je telefoon. U kunt de account verwijderen onder Accounts voor. Ga naar de account die u wilt verwijderen.

Hoe betalen iTunes zonder creditcard?

Zoek een gratis app uit en installeer deze.

Vervolgens wordt u gevraagd in te loggen. Kies hier Maak nieuwe Apple ID aan. Vul de gevraagde gegevens in en klik als u klaar bent op volgende. Nu komt u in het scherm waar u een betaalmethode kunt kiezen, kies hier de optie geen.
Wat kan iemand anders met mijn Apple ID? Als je iemand toegang geeft tot jouw Apple ID, verlies je de toegang tot je eigen apparaten, jouw data, je aanmeldingen, etc. Maar er zijn vaak vragen over waarom je nooit de Apple ID van iemand anders op je iPhone of iPad moet toelaten.

Men kan zich ook afvragen: waarom werkt delen met gezin niet?

Controleer uw instellingen voor 'Delen met gezin' Zorg ervoor dat u dezelfde Apple ID gebruikt voor 'Delen met gezin' en 'Media en aankopen'. En zorg ervoor dat het delen van aankopen is ingeschakeld. Vraag vervolgens aan de gezinsleden om hun instellingen ook te controleren. Hoe ga je uit delen met gezin? Als je wilt delen met je familie, moet je eerst een account aanmaken op een site die bestanden deelt, zoals WeTransfer of Dropbox. Vervolgens maak je een map aan en plaats je de bestanden die je wilt delen in die map. Als je familie dan toegang heeft tot internet, kunnen zij naar de site gaan en de bestanden downloaden.

Hoe oud moet je zijn voor iPhone?

Je moet minimaal 12 jaar oud zijn om een iPhone te kunnen hebben.

Door Rebeka Garrett

Vergelijkbare artikelen

Kan ik twee Apple ID's hebben? :: Hoe maak je je eigen Apple ID?
Handige links