Huis > K > Kan Ik Twee Apple Id's Hebben?

Kan ik twee Apple ID's hebben?

Je kunt als gebruiker meerdere App Store-accounts aanmaken, maar dan heb je wel voor elk een ander mailadres nodig. Deze App Store-accounts kun je naast elkaar op je toestel gebruiken, waarbij je makkelijk kunt wisselen tussen iTunes- of App Store-accounts.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Je kunt ook vragen waarom lukt het niet om een apple id aan te maken?

Als u het bericht 'Kan geen Apple ID aanmaken' ziet, betekent dit dat u het aantal nieuwe Apple ID's die op een enkel apparaat in één jaar kunt configureren voor iCloud, hebt overschreden. En nog een vraag, wat is het verschil tussen icloud en apple id? Verschil tussen Apple ID en iCloud account

Een Apple ID is een account met je persoonlijke gegevens en een link met Apple. Via dit account kun je allerlei diensten van Apple afnemen en producten activeren. In de praktijk is er geen verschil tussen je Apple ID en iCloud account.

Hoe maak je een Apple ID aan zonder creditcard?

Er zijn een paar manieren om een Apple ID aan te maken zonder creditcard. Eén manier is om een Apple ID aan te maken met behulp van een iTunes-cadeaukaart. Een andere manier is om zonder creditcard een Apple ID aan te maken op een iOS-apparaat door u aan te melden voor een gratis proefversie van een app waarvoor een abonnement nodig is. Tot slot kunt u op een Mac zonder creditcard een Apple ID aanmaken door u aan te melden voor een gratis iCloud-opslagplan. Dienovereenkomstig, kan je je apple id veranderen? Ja, u kunt uw Apple ID wijzigen. Dit is hoe:
1. Open de Instellingen-app op uw iPhone of iPad.
2. Tik op je Apple ID bovenaan het scherm.
3. Tik op de knop "Bewerken".
4. Voer uw nieuwe Apple ID in en tik op de knop "Gereed".

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoeveel Apple ID kan ik aanmaken?

Je moet/kan enkel één Apple ID gebruiken wanneer het Apple ID alleen functioneert om apps en andere iTunes content te kopen en wanneer je geen gebruik maakt van andere cloud diensten van Apple. Dienovereenkomstig, hoe ontkoppel je 2 iphones? Uw gekoppelde iPhone, iPad of iPod touch verwijderen

  1. Tik op 'Instellingen', tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.
  2. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  3. Scrol omlaag en tik vervolgens op 'Verwijder dit apparaat'.

Kan geen Apple ID aanmaken leeftijd?

Kinderen jonger dan 13 jaar kunnen zelf geen Apple ID aanmaken. (Deze leeftijd verschilt per regio.) Maar als u het gezinshoofd bent, kunt u een Apple ID voor uw kind aanmaken. Hoe verander je leeftijd op Apple ID? Om de leeftijd van uw Apple ID te wijzigen, volgt u de volgende stappen:
1. Ga naar de Apple ID-pagina en meld u aan met uw Apple ID en wachtwoord.
2. Klik op de knop 'Bewerken' naast uw naam en adres.
3. Klik op 'Leeftijd wijzigen' en voer uw nieuwe leeftijd in.
4. Klik op de knop 'Opslaan' om uw wijzigingen op te slaan.

Vervolgens, wat kan je allemaal doen met icloud?

Icloud is een onlineopslagservice van Apple. Met icloud kun je foto's, video's, bestanden en documenten opslaan en synchroniseren met al je Apple-apparaten. Je kunt ook contacten, agenda's en notities delen met vrienden en familie. Icloud is veilig, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

Door Lillywhite Monteagudo

Vergelijkbare artikelen

Hoe ziet een Apple ID er uit? :: Hoe ontkoppel je 2 iPhones?
Handige links