Huis > W > Wat Doet Git Fetch?

Wat doet git fetch?

Als je een repository kloont, voegt dat commando die remote repository automatisch toe onder de naam “origin”. Dus git fetch origin fetcht (haalt) al het nieuwe werk dat gepusht is naar die server sinds je gekloond hebt (of voor het laatst gefetcht hebt).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Men kan zich ook afvragen: hoe herken je git?

Git is inderdaad pikzwart, of heel diep donkerbruin. Git kan ook glinsterende spikkels van pyriet bevatten. Git is verkoold fossiel hout van circa 150-200 miljoen jaar oud. Vanwege zijn schoonheid wordt git toch bij de edelstenen gerekend. Wat voor hulpmiddel is Git? Git ziet en bewaart data heel anders. De kijk van Git op data kan worden uitgelegd als een reeks momentopnames (snapshots) van een miniatuur-bestandssysteem.

Hoe vorige versie Word document terughalen Mac?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een vorige versie van een Word-document op een Mac kunt herstellen. Eén manier is het gebruik van de Time Machine functie die is ingebouwd in Mac OS. Om deze functie te gebruiken, moet je een Time Machine back-up instellen. Zodra u een back-up hebt ingesteld, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Open het programma Time Machine.
2. Selecteer de back-up die u wilt gebruiken.
3. Zoek het Word-document dat je wilt herstellen in de lijst met bestanden.
4. Selecteer de versie van het document dat u wilt herstellen.
5. Klik op de knop Herstellen.
Een andere manier om een eerdere versie van een Word-document op een Mac te herstellen, is door de Office 365-versiegeschiedenisfunctie te gebruiken. Deze functie is beschikbaar in Office 365 for Business en Office 365 for Enterprise. Om deze functie te gebruiken, moet u een Office 365-account hebben. Zodra u een account hebt, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Open het Word-document dat u wilt herstellen.
2. Klik op het tabblad Bestand.
3. Klik op de optie Versiegeschiedenis.
4. Selecteer de versie van het document die u wilt herstellen.
5. Klik op de knop Herstellen. Welke Excel versies zijn er? Er zijn vier hoofdversies van Excel: Basic, Standard, Professional en Advanced. Basic is het instapniveau en is geschikt voor de meeste thuisgebruikers en kleine bedrijven. Standaard is de volgende stap omhoog, en bevat extra functies zoals ondersteuning voor grotere gegevenssets en complexere formules. Professional is de duurdere versie, met functies als draaitabellen en macro's. Advanced is de topversie en bevat alle functies van de andere versies, plus extra functies zoals Crystal Reports-integratie.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Wat dit betreft, wie heeft wat gewijzigd in excel?

Klik op Controleren > Wijzigingen bijhouden > Wijzigingen markeren. In nieuwere versies van Excel is de knop Wijzigingen bijhouden verborgen. U kunt de knop als volgt weer zichtbaar maken. Schakel onder Wijzigingen markeren het selectievakje Wanneer in en klik vervolgens in de lijst Wanneer op Alle. Kan je een overschreven bestand terughalen? Overgeschreven Bestanden Herstellen voor Windows

Klik met de rechtermuisknop ergens in de map en selecteer Eigenschappen in het menu. Kies vervolgens de Vorige Versies tab en zoek naar een eerdere versie van het overgeschreven bestand.

Hoe verwijder je versiegeschiedenis?

Hoe verwijder je historische secundaire versies van een document?

  1. Selecteer het bestand waarvan de historische secundaire versies verwijderd mogen worden.
  2. Klik op de drie puntjes .
  3. Selecteer Versiegeschiedenis.
  4. Klik op Secundaire versies verwijderen.
  5. Enkel de primaire (gepubliceerde) versies blijven nu over.
Hoe krijg ik mijn verwijderde bestanden terug? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om verwijderde bestanden te herstellen afhangt van de specifieke kenmerken van uw situatie. Enkele algemene tips voor het herstellen van verwijderde bestanden zijn echter:
Controleer eerst de prullenbak of prullenmand, want soms kunnen verwijderde bestanden op deze locaties worden teruggehaald.
-Het gebruik van bestandsherstelsoftware, die vaak verwijderde bestanden kan herstellen, zelfs als ze permanent verwijderd zijn uit de prullenbak of prullenmand.
Herstellen van een vorige versie van het bestand als u een versiebeheersysteem zoals Git of SVN gebruikt.
Contact opnemen met de klantenservice van de software die u gebruikte om het bestand te verwijderen, omdat zij u misschien kunnen helpen het bestand te herstellen.

Welke functionaliteiten heeft Dropbox die drive niet heeft?

De belangrijkste functies die Dropbox heeft die Google Drive niet heeft, zijn een automatische back-upfunctie voor foto's en de mogelijkheid om je bestanden op meerdere apparaten te synchroniseren. Dropbox heeft ook een functie waarmee je bestanden kunt delen met andere Dropbox-gebruikers zonder een gedeelde map aan te maken, wat iets handiger kan zijn. Tot slot biedt Dropbox iets meer gratis opslagruimte dan Google Drive (2 GB vs. 15 GB).

Door Stefano

Vergelijkbare artikelen

Wat is de meest verslavende game? :: Hoe werkt versie beheer?
Handige links