Huis > K > Kan Je Een Versterker Op Een Versterker Aansluiten?

Kan je een versterker op een versterker aansluiten?

Dit is zeker wel mogelijk, alleen moet je web oppassen dat de "eerste" versterker (het home cinema systeem) niet te hard staat, anders krijgt de 2e "echte" versterker vervormingen in het geluid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je aansluiten op 12 volt?

TV's, monitors, DVD-spelers, batterijladers, interactieve TV-ontvangers en andere apparaten die een 12 Volt aansluiting hebben, kunnen via een gelijkstroomstekker op een externe stroomvoorziening worden aangesloten.

Hoe sluit je een versterker aan op je tv?

Als je versterker een optische toslink aansluiting heeft of digitale RCA aansluiting (ook wel digitale coaxiale aansluiting genoemd) heeft dan is dat de beste optie. Mits je tv dezelfde aansluiting heeft dan kan je een optische toslink kabel of een digitale coax kabel gebruiken om je tv op je versterker aan te sluiten. Bovendien, hoeveel kanalen heb ik nodig voor mijn versterker? Mono versterker: bedoeld om de bass oftewel de subwoofer te versterken. 2 kanaals versterker: deze dient om alleen de voor- of achterspeakers of een subwoofer te vesterken. 4 kanaals versterker: deze dient om voor- en achterspeakers of een subwoofer en voor- of achterspeakers te versterken.

Vervolgens, hoe sluit ik een tweeter aan?

De meest gebruikelijke manier om een tweeter aan te sluiten is door de positieve draad aan de positieve aansluiting op de achterkant van de tweeter te solderen en de negatieve draad aan de negatieve aansluiting. Als u een passieve crossover gebruikt, moet u de tweeter ook aansluiten op de positieve kant van de crossover en de negatieve kant van de crossover op de aarde. Dus, kan je 2 versterkers met elkaar verbinden? Ja, u kunt 2 versterkers met elkaar verbinden. Er zijn een paar manieren om dit te doen, maar de meest gebruikelijke manier is om een 'Y' adapter te gebruiken. U moet de impedantie van de versterkers en de luidsprekers op elkaar afstemmen. De eenvoudigste manier om dit te doen is om hetzelfde merk en model versterker te gebruiken, maar u kunt ook een ander merk of model gebruiken, zolang de impedantieniveaus overeenkomen.

Gerelateerde artikelen

Hoe sigarettenaansteker plug aansluiten?

Bereid de juiste kabelstekker voor als u een andere spanning probeert te gebruiken. Bevestig de draden van de sigarettenaansteker aan de gelijkstroomstekker. De draden moeten gesmolten en gesoldeerd zijn. Leg de draden op hun plaats. De kabel moet worden aangesloten.

Kan een 8 ohm speakers op 4 ohm versterker?

Re: 4 Ohm luidsprekers op 8 Ohm versterker

Er zit geen omschakeling op van 4 naar 8 Ohm. Dat gaat wel, maar je zult het vermogen wat de versterker moet leveren dan goed moeten bewaken. Dat wordt bij een versterker die voor 8 ohm luidsprekers ontworpen is en aan een 4 ohm belasting moet leveren eerder gehaald.
Hoe meerdere luidsprekers aansluiten op versterker? Wanneer je meer dan 1 luidspreker op een versterker uitgang aansluit dan zal de impedantie veranderen. Stel, je sluit 2 luidsprekers in serie aan, dan zal je de impedantie op moeten tellen. Bijvoorbeeld 2 speakers van 4 Ohm zorgen voor 4Ω + 4Ω = 8 Ohm.

Daarvan, waar versterker tv plaatsen?

Het best kun je de versterker in je meterkast plaatsen, direct waar de kabel binnenkomt. Als er in je meterkast geen aansluiting voor de tv kabel is, zet dan de splitter naar de tv-kaart vóór alle andere splitters. Hoe krijg ik geluid van tv naar versterker? Er zijn een paar manieren om geluid van uw TV naar een versterker te krijgen. De eerste is om de hoofdtelefoonaansluiting te gebruiken. Als uw TV een hoofdtelefoonaansluiting heeft, kunt u gewoon uw hoofdtelefoon in de aansluiting steken en het geluid zal door de hoofdtelefoon komen.
Een andere manier om geluid van uw TV naar een versterker te krijgen is via de RCA-uitgangen. De meeste tv's hebben RCA-uitgangen die u kunt gebruiken om uw tv op een versterker aan te sluiten. Sluit gewoon de RCA-kabels van de TV aan op de versterker en het geluid zal door de versterker komen.
Als uw tv geen hoofdtelefoonaansluiting of RCA-uitgangen heeft, kunt u nog steeds geluid van uw tv naar een versterker krijgen door de optische uitgang te gebruiken. De meeste tv's hebben een optische uitgang die u kunt gebruiken om uw tv op een versterker aan te sluiten. Sluit gewoon een optische kabel aan van de TV naar de versterker en het geluid zal door de versterker komen.

Hoe sluit ik een HDMI kabel aan op de tv?

Om een HDMI-kabel op de TV aan te sluiten, controleert u eerst of de HDMI-kabel compatibel is met de TV. Zoek vervolgens de HDMI-poort op de TV. Deze bevindt zich meestal aan de achterkant van de tv. Zodra u de HDMI-poort hebt gevonden, steekt u de HDMI-kabel in de poort. Zorg ervoor dat de kabel helemaal in de poort zit. Draai tenslotte de schroeven van de HDMI-poort vast om de kabel op zijn plaats te houden.

Door Linker Bonavia

Vergelijkbare artikelen

Heb ik een versterker nodig? :: Hoe document versleutelen?
Handige links