Huis > H > Hoe Document Versleutelen?

Hoe document versleutelen?

Een document met een wachtwoord beveiligen

  1. Ga naar Bestand >Info >Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen.
  2. Typ een wachtwoord en typ het wachtwoord opnieuw om het te bevestigen.
  3. Sla het bestand op om ervoor te zorgen dat het wachtwoord van kracht wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Daarvan, wat betekent een bericht versleutelen?

Als u een e-mailbericht in Outlook versleutelt, wordt de leesbare, platte tekst omgezet in code. Alleen de geadresseerde die beschikt over de persoonlijke sleutel die hoort bij de openbare sleutel waarmee het bericht is versleuteld, kan het bericht ontcijferen, zodat diegene het kan lezen. Dienovereenkomstig, wat is een end to end versleuteling? Als je een bericht stuurt naar iemand die de chatfuncties ook heeft aangezet in Berichten, worden je chatgesprekken automatisch geüpgraded naar end-to-end-versleuteling. Met end-to-end-versleuteling kan niemand de content lezen die wordt gestuurd tussen jou en de andere persoon.

Dienovereenkomstig, waarom e-mail versleutelen?

De belangrijkste reden om e-mail te versleutelen is de inhoud van het bericht te beschermen tegen lezen door anderen dan de beoogde ontvanger. Email encryptie gebruikt publieke sleutel cryptografie, wat twee sleutels inhoudt: een publieke sleutel die iedereen kan gebruiken om een bericht te versleutelen, en een private sleutel die alleen de beoogde ontvanger kan gebruiken om het te ontsleutelen.
Wanneer u een e-mail versleutelt, wordt het bericht omgezet in een willekeurige tekenreeks die alleen kan worden gelezen door iemand met de privésleutel. Zelfs als iemand het bericht onderschept, kan hij het niet lezen.
Het versleutelen van e-mail heeft ook andere voordelen. Het kan bijvoorbeeld e-mailspoofing helpen voorkomen, waarbij iemand een e-mail stuurt die van een andere afzender afkomstig lijkt te zijn. Encryptie kan ook de e-mailheaders, die informatie over de afzender en ontvanger bevatten, beschermen tegen lezen. Wat is versleuteld wachtwoord? Een versleuteld wachtwoord is een wachtwoord dat door een versleutelingsalgoritme is gehaald. Dit maakt het veel moeilijker voor iemand om het wachtwoord te raden of te kraken.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn internetverbinding versleutelen?

Beveiligingstips

  1. Beveilig je netwerk. Beveilig je draadloze netwerk altijd met een wachtwoord.
  2. Kies een moeilijk wachtwoord.
  3. Houd je router up-to-date.
  4. Update al je wifi-apparaten.
  5. Stel een gastnetwerk in.
  6. Verander de naam van je wifinetwerk.
  7. Schakel remote access uit.
  8. Schakel WPS uit.
Hoe open je een versleuteld bestand? Gebruikers met wie een versleuteld bestand is gedeeld, kunnen het bestand openen met een versleutelingssleutel die uniek is voor het bestand. Normaal gesproken versleutelt Google je content in transit en 'at rest'.

Kan Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen niet aanvinken?

Encrypted File System gebruiken

Klik met de rechtermuisknop op de map die je wilt versleutelen en kies voor Eigenschappen. In het eigenschappenvenster klik je op de knop Geavanceerd. Je vindt deze knop op het tabblad Algemeen. Plaats vervolgens een vinkje bij de optie Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen.
Hoe versleutel je een WhatsApp bericht? WhatsApp gebruikt het Signal Protocol om alle berichten te versleutelen. Het Signal Protocol is een gegevenscoderings- en decoderingsprotocol dat gebruikmaakt van een combinatie van de Advanced Encryption Standard (AES), het Twofish-coderingsalgoritme en het RSA-openbare-sleutelcoderingsalgoritme.

Daarvan, is gmail versleuteld?

Ja, Gmail is versleuteld. Wanneer u een e-mail verzendt, wordt deze gecodeerd op uw apparaat en vervolgens via een HTTPS-verbinding naar de servers van Google verzonden. Zodra het de servers van Google bereikt, wordt het gedecodeerd en opgeslagen in het datacenter van Gmail. Wanneer u uw e-mail ophaalt, wordt deze opnieuw gecodeerd op de servers van Google en vervolgens via een HTTPS-verbinding naar uw apparaat verzonden, waar hij wordt gedecodeerd.

Door McKale

Vergelijkbare artikelen

Kan je een versterker op een versterker aansluiten? :: Wat is er verslavend aan gamen mobiele telefoons?
Handige links