Huis > K > Kan Je Een Mail Ongedaan Maken Apple?

Kan je een mail ongedaan maken Apple?

Selecteer de map met verzonden berichten en open de verstuurde mail die je wil intrekken. In het tabblad 'Bericht' kies je via 'Acties' voor 'Dit bericht intrekken'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Dienovereenkomstig, waar vind ik mijn verstuurde mails?

Verzonden e-mail bekijken

  1. Klik op Verzonden items in de mappenlijst. Tip: Als u de map Verzonden items niet ziet, klikt u op de pijl (>) links van de accountmap om de lijst met mappen uit te vouwen.
  2. Selecteer het bericht dat u wilt weergeven. E-mailberichten kunt u snel vinden met behulp van de zoekfunctie.
Je kunt ook vragen hoe mail terughalen outlook? mailmail terughalenOutlook

Volg dan deze stappen:
  1. Ga naar de map Verzonden items.
  2. Open het bericht dat je wil intrekken.
  3. Vind bovenin het menu Verplaatsen, daarnaast staat ook Acties.

Vervolgens, hoe krijg je een mail terug die je hebt verwijdert?

Er is geen manier om een verwijderde e-mail terug te halen. Als een e-mail eenmaal is verwijderd, is hij voorgoed verdwenen. Hoe komt het dat mijn mails verdwijnen? De meest waarschijnlijke reden voor het verdwijnen van e-mails is dat ze worden verwijderd. Dit kan per ongeluk gebeuren als u een wis-toets hebt ingesteld om e-mails te verwijderen als u erop drukt. Het kan ook gebeuren als u een e-mailprogramma hebt dat is ingesteld om e-mails na een bepaalde tijd te verwijderen. Als u denkt dat uw e-mails worden verwijderd, moet u de instellingen van uw e-mailprogramma controleren om te zien of dit het geval is.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Waarom verdwijnen mijn mails op iPhone?

In iOS is het mogelijk om automatisch e-mailberichten te verwijderen, dit zijn berichten die zich in de prullenmand bevinden. Sommige iOS gebruikers klagen over het spontaan verwijderen van berichten. Dit laatste heeft te maken met het synchroniseren van je e-mailberichten. Hoe kan je snel mails verwijderen iPhone? E-mails verwijderen van een iPhone, iPad en iPod touch

  1. Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  2. Tik rechtsboven op 'Wijzig' en selecteer de e-mails die u wilt verwijderen afzonderlijk of tik op 'Selecteer alles'.
  3. Tik op 'Prullenmand' of 'Archiveer'.

Je kunt ook vragen hoe haal ik mail terug op iphone?

Wanneer je een e-mail verwijderd kun je met één handeling deze actie ongedaan maken. Schud hiervoor met je iPhone, iPod Touch of iPad (mini) en onmiddellijk verschijnt er een pop-up venster. Hier kun je dan de knop 'Herstel' selecteren. Dienovereenkomstig, hoe kun je zien of een mail is aangekomen? Er zijn een paar manieren om te zien of een mail is aangekomen. Eén manier is om de mailvlag op de mailbox te controleren. Als de vlag omhoog is, betekent dit dat er post in de brievenbus zit. Een andere manier is luisteren naar het geluid van de post die wordt bezorgd.

Waar staan verzonden mails in Gmail?

Het antwoord op deze vraag hangt af van hoe u uw Gmail-account benadert. Als u de Gmail-app op uw telefoon gebruikt, moeten verzonden berichten verschijnen in de map "Verzonden". Als u de Gmail-website gebruikt, verschijnen de verzonden berichten in de map "Verzonden e-mail". Als u een e-mailprogramma van derden gebruikt, kunnen verzonden berichten in een andere map verschijnen, afhankelijk van hoe dat programma is geconfigureerd.

Door Werbel

Vergelijkbare artikelen

Waar staat acties in Outlook? :: Welke Underseat subwoofer?
Handige links