Huis > H > Hoe Werkt De App Vertaal?

Hoe werkt de app vertaal?

De Google Translate-app

Je kunt zelf woorden of teksten intypen om ze te vertalen, maar ook een tekst scannen via je camera. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. En hij is nog helemaal gratis ook. Deze vertaal-app is beschikbaar in 107 talen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Trouwens, hoe kan ik whatsapp vertalen?

Hoe u uw berichten op WhatsApp vertaalt

  • De eerste stap is om een ​​gesprek te openen vanuit de WhatsApp-contactenlijst en het toetsenbord weer te geven.
  • Klik op de drie horizontale punten.
  • Klik in het menu op Vertalen.
Hoe Google Translate downloaden? Download de Google Translate-app voor smartphone of tablet in de App Store (iPhone/iPad) of in de Play Store (Android).

Trouwens, wat is de beste gratis vertaalsite?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren en behoeften. Enkele populaire gratis vertaalsites zijn Google Translate, Microsoft Translator en Babylon Translator. Deze sites bieden verschillende functies en mogelijkheden, dus het is het beste om er een paar uit te proberen om te zien welke voor u het beste werkt. Wat is de beste vertaal apparaat? Het beste vertaalapparaat is een apparaat dat nauwkeurig en consistent de spraak van de gebruiker in de doeltaal kan vertalen. Dit apparaat moet gemakkelijk te gebruiken zijn en een minimaal aantal fouten bevatten. Bovendien moet het apparaat draagbaar zijn en een lange batterijduur hebben.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Trouwens, hoe werkt vertaal app van apple?

Beschikbaar voor Android en iOS. Sinds iOS 14 heeft Apple zijn eigen ingebouwde vertaal-app waarmee je tekst en spraak kunt vertalen. Je tikt simpelweg de tekst in die je wilt vertalen en de vertaling verschijnt onder je tekst. Tik op de knop 'afspelen' om de vertaling hardop uitgesproken te horen. Bovendien, hoe kan ik een taal herkennen? Google Translate-app kan taal op camerabeeld automatisch herkennen en vertalen. De functie om beeld van de camera live te vertalen in de app van Google Translate krijgt de optie om de taal automatisch te herkennen. Die optie is er al jaren voor tekst, maar werkte tot nu toe nog niet met beeld.

Daarvan, hoe werkt vertalen op iphone?

Vertalen van getypte tekst in de Vertaal app

Na het opstarten van de app zie je bovenin de twee talen die je gebruikt voor de vertaling. Tik je erop, dan kun je een andere taal selecteren. Na het intikken van een tekst, tik je op de go-knop (rechtsonder) en direct krijg je de vertaling te zien op het scherm.
Hoe automatisch vertalen aanzetten? Om automatische vertaling in te schakelen, moet u naar de instellingen van uw webbrowser gaan en de optie voor automatische vertaling inschakelen. Dit is meestal te vinden onder de instellingen "Taal" of "Vertaling". Zodra deze optie is ingeschakeld, zal uw webbrowser automatisch webpagina's die niet in uw moedertaal zijn, vertalen naar de taal van uw voorkeur.

Dus, kan niet meer typen in whatsapp?

De gebruiker heeft misschien een probleem met zijn toetsenbord dat niet goed werkt. Ze moeten controleren of hun toetsenbord goed is aangesloten en/of werkt. Als het toetsenbord niet het probleem is, moeten ze controleren of ze de laatste versie van WhatsApp hebben geïnstalleerd.

Door Dominik Lauenroth

Vergelijkbare artikelen

Kan niet praten alleen WhatsApp? :: Hoe verander ik de taal op een laptop Chrome?
Handige links