Huis > K > Kan Niet Praten Alleen Whatsapp?

Kan niet praten alleen WhatsApp?

In de nieuwste versie is het mogelijk om bij je profiel een tekststatus te plaatsen onder het kopje Info. Net als voorheen kun je kiezen uit allerlei standaard woorden en zinnetjes, zoals Beschikbaar, Bezig of Kan niet praten, alleen WhatsApp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waar is Google vertalen gebleven?

Met de Google Translate-app kun je (handgeschreven) tekst, foto's en spraak vertalen in meer dan honderd talen. Je kunt Translate ook op het web gebruiken. Wat dit betreft, hoe kan je vertalen? Klik op het icoon van Google Translate, rechts naast de adres-/zoekbalk. Of klik op het Extensies-icoon (een puzzelstukje) en dan op Google Translate. Voer de link van de pagina die u wilt vertalen in en klik op Deze pagina vertalen. Klik nogmaals op Deze pagina vertalen.

Hoe website vertalen Google Translate?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om een website te vertalen met Google Translate kan variƫren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de site. Enkele tips over hoe u Google Translate kunt gebruiken om een website te vertalen zijn:
-Het gebruik van de "Translate a Web Page" functie: Deze functie is te vinden onder het tabblad "Meer" op de startpagina van Google Translate, en maakt het mogelijk om een URL in te voeren die vertaald moet worden.
Individuele elementen op een webpagina vertalen: Als u met de rechtermuisknop klikt op een element op een webpagina (bv. tekst, afbeeldingen, enz.), zou er een optie moeten zijn om "Element vertalen" met Google Translate. Dit kan handig zijn voor het vertalen van webpagina's die niet in een taal zijn die u kent.
De Google Translate Chrome extensie installeren: Deze extensie vertaalt webpagina's die u bezoekt automatisch in uw voorkeurstaal. Deze is te vinden in de Chrome Web Store. Is DeepL gratis? Ja, DeepL is gratis.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Is Itranslate gratis?

Vertaal-app in vele talen, inclusief spreekfunctie. Hoe goed is DeepL? De vertaling van DeepL is het best, gevolgd door Google Translate. Bing scoort ook bij dit fragment het minst goed. DeepL heeft de beste oplossing voor '(ver)taal- of communicatievraagstuk. ' Het stukje tussen haakjes wordt weggelaten, waardoor de tekst idiomatischer wordt en minder herkenbaar als vertaling.

En nog een vraag, hoe volledige tekst vertalen?

Woorden of woordgroepen vertalen in Word, Excel of PowerPoint

  • Markeer in uw document, spreadsheet of presentatie de cel of tekst die u wilt vertalen.
  • Selecteer Controleren > Vertalen.
  • Selecteer uw taal om de vertaling te zien.
  • Selecteer Invoegen.
Men kan zich ook afvragen: hoe werkt een vertaal computer? Een vertaalcomputer gebruikt gewoonlijk een database met bekende vertalingen om de beste overeenkomst te vinden voor een nieuw stuk tekst. Hij splitst de tekst eerst op in kleine stukjes, "strings" genaamd. Vervolgens zoekt hij elke string in de database op om te zien of er een overeenkomst is. Is er een overeenkomst, dan wordt die vertaling gebruikt. Als er geen overeenkomst is, probeert hij een soortgelijke string in de database te vinden. Als het geen overeenkomst kan vinden, gebruikt het een op regels gebaseerd systeem om een vertaling te genereren.

Hoe werkt Muama Enence?

De Muama Enence is een handheld vertaler waarmee tussen twee talen kan worden vertaald. Het heeft een aanraakscherm en een microfoon, en kan via Wi-Fi met het internet worden verbonden. Hij kan ook offline worden gebruikt en wordt geleverd met een taaldatabase van meer dan 40 talen. Het apparaat is klein en licht en kan in een zak of tas worden meegenomen.
Om het apparaat te gebruiken selecteert u de twee talen waartussen u wilt vertalen en spreekt u in de microfoon. Het apparaat vertaalt uw spraak in de andere taal en toont de vertaling op het scherm. U kunt ook tekst invoeren die moet worden vertaald. Het apparaat heeft een ingebouwd woordenboek, zodat u woorden en zinnen kunt opzoeken.
De Muama Enence wordt gevoed door een oplaadbare batterij, en kan tot 4 uur worden gebruikt op een enkele lading. Hij wordt geleverd met een USB-kabel voor het opladen en een draagtas.

Door Emogene Weter

Vergelijkbare artikelen

Is vertaler iets voor mij? :: Hoe werkt de app vertaal?
Handige links