Huis > W > Wat Is Een Kantelbare Monitor?

Wat is een kantelbare monitor?

Een kantelbaar scherm kiep je omhoog of omlaag, waarmee je de kijkhoek verbetert en reflecties vermindert. Een kantelbaar scherm is ook handig, wanneer je te lang of te klein bent voor de monitor. Wanneer je deze niet op ooghoogte krijgt, kantel je het scherm een beetje, zodat deze goed te zien is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is 1440p monitor?

Een QHD gaming monitor heeft een scherper beeld. QHD wordt daarom ook wel 1440p genoemd. Het is 2 keer scherper dan Full HD. Hou je van de beste graphics en wil je dat ze gezien worden, ga dan voor QHD gaming monitoren.

Waarom monitor verticaal?

Verticale monitoring kan ervoor zorgen dat de IT-infrastructuur van een organisatie soepel en efficiƫnt functioneert. Door verschillende aspecten van de infrastructuur vanaf een centrale locatie te bewaken, kunnen IT-medewerkers snel potentiƫle problemen identificeren en oplossen. Bovendien kan verticale monitoring de algehele complexiteit van de IT-infrastructuur helpen verminderen en het beheer ervan vergemakkelijken. Dienovereenkomstig, wat is een pivot functie? Een spilfunctie is een functie die een matrix of matrix neemt en een nieuwe matrix of matrix maakt door een bepaalde bewerking toe te passen op elk element in de oorspronkelijke matrix of matrix. De bewerking is meestal een wiskundige functie, zoals optellen, vermenigvuldigen of delen.

Door Wandie

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een afbeelding spiegelbeeld? :: Hoe haal je spraakbediening uit op Samsung?
Handige links