Huis > W > Wat Is De Beste Monitor Voor Thuiswerken?

Wat is de beste monitor voor thuiswerken?

Monitoren vergelijken
#ProductSchermdiagonaal
1Samsung LS24R650 Beste koop monitor24 inch
2Samsung S24R356FHU Best geteste monitor23,8 inch
3AOC U2790PQU Beste monitor voor thuiswerken27 inch

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke monitoren voldoen aan NEN-ISO 9241 3?

Beeldschermen die aan de NEN-ISO 9241-302:2008 t/m NEN 9241-304:2008 en de NEN 9241-307:2008 voldoen, voldoen aan eisen voor de leesbaarheid van het scherm. Deze normen richten zich specifiek op de platte beeldschermen (flatscreen schermen), die vandaag de dag voornamelijk worden gebruikt. Wat dit betreft, hoe groot is 8.7 inch? Tablets met 7- en 8-inch (17,8 / 20,3 cm) schermen hebben een compact formaat en zijn bovenal handig voor onderweg. Ze zijn klein genoeg om in je tas op te bergen en licht genoeg om met je mee te dragen.

Hoe groot is een inch in cm?

Er zijn 2,54 centimeter in een inch. Vervolgens, hoe groot is een 32 inch televisie? Een 32-inch televisie is ongeveer 81 centimeter breed.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dienovereenkomstig, hoeveel watt gebruikt een beeldscherm?

Het energieverbruik van beeldschermen varieert flink. Het gemiddelde vermogen van een 17” beeldscherm is 35 Watt. Het verbruik varieert echter voor typen en merken tussen 20 en 50 Watt. Bovendien, hoeveel watt gebruikt een laptop per uur? Een laptop verbruikt aanzienlijk minder: tussen 50 en 100 wattuur (Wh) voor 1 uur gebruik, afhankelijk van het model. Bij een dagelijks gebruik van acht uur schommelt het verbruik dan tussen 150 en 300 kWh/jaar.

Vervolgens, hoeveel energie verbruikt een computer?

Maar de grootste factor in de hoeveelheid gebruikte energie bij een gaming-pc is de GPU, de grafische kaart. Krachtigere GPU's verbruiken aanzienlijk meer elektriciteit. De kosten voor het verbruik van een moderne desktop computer per 8 uur zijn ongeveer € 0,80 ofwel € 5,35 per maand uitgaande van 0,22 KwH. Wat kost een kilowatt per uur? Een kilowatt kost ongeveer 11 cent per uur. Dit is afhankelijk van de energieleverancier en de prijs per kilowattuur die ze hanteren.

Hoeveel stroom verbruikt een computer in slaapstand?

Een computer verbruikt in sleep-modus ongeveer 5 watt aan elektriciteit. Dit is een klein fractie van het energieverbruik wanneer de computer aan staat of in gebruik is. Het besparen van energie is de belangrijkste reden waarom sleep-modus wordt gebruikt.

Door Any

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is een muis? :: Wat kost een pc beeldscherm?
Handige links