Huis > H > Hoeveel Auteurs In Tekst Apa?

Hoeveel auteurs in tekst APA?

Bij de verwijzing in de tekst tussen haakjes de zin gebruik je een komma tussen et al. en het jaartal. Vanaf drie of meer auteurs gebruik je vanaf de tweede verwijzing in de tekst et al. Vanaf zes of meer auteurs gebruik je bij iedere verwijzing in de tekst et al.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoe verwijzen naar figuur in tekst?

Met een figuur kan informatie overzichtelijk gepresenteerd worden, bijvoorbeeld een grafiek of staafdiagram. Gebruik bij de verwijzing in de tekst een hoofdletter, bijvoorbeeld: zie Figuur 2 en niet: zie de figuur op de volgende pagina. Foto's, tekeningen en andere afbeeldingen worden ook figuur genoemd. Vervolgens, hoe maak je een figuur in word? Stap 2: Tabblad 'Invoegen'

  1. Om te tekenen in Word moet u uiteraard eerst een nieuw (leeg) document openen voor u ermee aan de gang kunt gaan. Klik vervolgens op het tabblad Invoegen.
  2. Afbeelding invoegen.
  3. Illustratie invoegen.
  4. Tekenobjecten invoegen.
  5. Gegevenspresentatieobjecten invoegen.

Men kan zich ook afvragen: hoe lijst van figuren invoegen word?

Om in Microsoft Word een lijst met figuren in te voegen, klikt u op het tabblad "Referenties". Klik vervolgens op "Figuurtabel invoegen". Er verschijnt een dialoogvenster. Controleer op het tabblad "Algemeen" of het selectievakje "Paginanummers weergeven" is ingeschakeld. Klik dan op "OK". Wat dit betreft, hoe maak je een begrippenlijst? Een woordenlijst wordt gewoonlijk gemaakt door de termen in alfabetische volgorde op te sommen en voor elke term een korte definitie te geven.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat is een begrippenlijst?

De begrippenlijst, ook wel verklarende woordenlijst genoemd, is een opsomming van alle begrippen in je scriptie die voor de gemiddelde lezer niet meteen duidelijk zijn. Hoe voeg je APA toe? Om een bron toe te voegen open het tabblad Verwijzingen. Kies bij Stijl voor APA. Ga in je document op de plek staan waar de verwijzing moet komen. Klik op Citaat invoegen.

Hoe citeren van een website?

Als je een webpagina of online artikel citeert in APA-stijl, bestaat de verwijzing in de tekst uit de achternaam van de auteur en het publicatiejaar. Een voorbeeld is: (Merkus & Streefkerk, 2020). Hierbij kan de auteur ook een organisatie zijn, bijvoorbeeld: (Centraal Bureau voor de Statistiek, 2018). Je kunt ook vragen wat is een figuren lijst? Een figurenlijst is een lijst van alle illustraties in een document. Deze lijst kan nuttig zijn om een specifieke afbeelding te vinden, of om te bepalen hoeveel illustraties er in een document staan. De cijferlijst bevat meestal het paginanummer waarop elke illustratie zich bevindt, en een korte beschrijving van de afbeelding.

Dienovereenkomstig, hoe zet je een bron bij een afbeelding?

When using HTML, the element is used to embed an image into a web page. The element has two required attributes: src and alt. The src attribute specifies the URL of the image to be embedded. The alt attribute specifies an alternate text for the image, which is displayed if the image cannot be displayed. For example:
This is an example image

Door Ornstead Leap

Vergelijkbare artikelen

Is mijn mobiele telefoon verzekerd? :: Wat zijn kruisverwijzingen in Word?
Handige links