Huis > I > Is Mijn Mobiele Telefoon Verzekerd?

Is mijn mobiele telefoon verzekerd?

Op de Inboedelverzekering is je telefoon verzekerd als schade of diefstal in je woning plaatsvindt. Let op: vallen en (om)stoten van je telefoon is alleen verzekerd op de Inboedelverzekering All-Risk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat valt er onder telefoon verzekering?

Er wordt dan uitgekeerd bij schade aan je telefoon door diefstal, inbraak, brand of beroving. De schade aan de telefoon dient dan wel in de verzekerde woning te zijn ontstaan. Schade als gevolg van het laten vallen van een telefoon wordt dus niet gedekt door een extra uitgebreide inboedelverzekering. Dus, hoe weet je of je een refurbished iphone hebt? Nieuw, vervangen of gereviseerd? Het iPhone modelnummer laat zien of je met een nieuwe iPhone of een refurbished iPhone te maken hebt. Dit geldt natuurlijk ook voor refurbished iPads. Je kunt het modelnummer achterhalen via Instellingen > Algemeen > Info > Model en het zal eruit zien als MQ8R2ZD/A of iets dergelijks.

Hoe kan ik zien wat voor type iPhone Ik heb?

Er zijn een paar manieren om te bepalen welk type iPhone je hebt. Eén manier is door naar de achterkant van de telefoon te kijken. Als op de achterkant van de telefoon "iPhone" staat, gevolgd door een spatie en een getal van vier cijfers (bijvoorbeeld iPhone 1234), dan heb je een originele iPhone. Als de tekst op de achterkant van de telefoon "iPhone" is, gevolgd door een spatie en een getal van drie cijfers (bijvoorbeeld iPhone 123), dan hebt u een iPhone 3G. Als de tekst op de achterkant van de telefoon "iPhone" is, gevolgd door een spatie en dan een getal van vier cijfers met een "s" erachter (bijvoorbeeld iPhone 1234s), dan heb je een iPhone 4.
Een andere manier om te bepalen welk type iPhone je hebt, is te kijken naar het modelnummer op de achterkant van de telefoon. Het modelnummer begint met een "A" en wordt gevolgd door vier cijfers. De eerste twee cijfers van het modelnummer komen overeen met de iPhone-generatie. Een iPhone met modelnummer A1203 is bijvoorbeeld een iPhone 3G. Een iPhone met modelnummer A1387 is een iPhone 4s.
Tot slot kun je ook bepalen welk type iPhone je hebt door in de instellingen-app te kijken. Ga naar "Instellingen -> Algemeen -> Over," en zoek dan naar de vermelding "Model". Het daar vermelde modelnummer komt overeen met de iPhone-generatie. Een iPhone met het modelnummer "iPhone 3GS" is bijvoorbeeld een iPhone 3GS. Hoe kan ik checken of mijn iPhone echt is? Er zijn een paar manieren om te zien of een iPhone echt of nep is. Eén manier is om het modelnummer te vergelijken met een lijst van bekende iPhone-modellen. Een andere manier is om te zoeken naar tekenen die wijzen op een valse iPhone, zoals een verkeerd omhulsel of een scherm dat niet gelijk ligt met de rest van de telefoon. Ten slotte kunt u proberen enkele functies van de iPhone te gebruiken om te zien of ze goed werken; een valse iPhone kan bijvoorbeeld geen verbinding maken met internet of bellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dit in overweging nemend, wat kost apple care macbook pro?

AppleCare+ aanschaffen

Zo betaal je €99 voor een Apple Watch series 6, €169 voor een iPhone 11, €229 voor een iPhone 11 Pro, €449 voor een 16-inch MacBook Pro etc. Bij het aanschaffen van een Apple product krijg je de exacte prijs te zien of klik hier om alle prijzen te bekijken.
Kan je AppleCare verlengen? Nee, helaas. Apple Care is 3 jaar en niet langer. Je kunt het dus niet verlengen. Je kan wel een apparaat-gebonden verzekering afsluiten, maar dat is bij een verzekeringsmaatschappij.

Dienovereenkomstig, kun je chatten met apple?

Direct contact opnemen met de Apple Support helpdesk

Kies voor de optie om ondersteuning te ontvangen en met Apple te praten. Dit is gewoon in het Nederlands en kan telefonisch, e-mail, maar ook via chat.
Wat is Apple Support app? De Apple Support-app is een gratis app die ondersteuning biedt voor Apple-producten en -diensten. De app biedt verschillende functies, waaronder een kennisbank, live chat en een callcenter. De app biedt ook toegang tot AppleCare, de uitgebreide garantieservice van Apple.

Wat is de mail van Apple?

Apple Mail is het e-mailprogramma dat vooraf is geïnstalleerd op alle Apple computers. Het is een volledig e-mailprogramma dat alle belangrijke e-mailprotocollen (IMAP, POP en SMTP) ondersteunt. Apple Mail integreert ook nauw met het Apple ecosysteem, waardoor gebruikers hun contacten, agenda's en notities kunnen synchroniseren met de iCloud-dienst.

Door Davison Balchunas

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste iPhone verzekering? :: Hoeveel auteurs in tekst APA?
Handige links