Huis > H > Hoe Knip Je Een Stuk Uit Een Video?

Hoe knip je een stuk uit een video?

Om een ongewenste fragment uit de video te knippen, plaatst u het rode markeringsteken aan het begin van de ongewenste scène en klikt u op het Schaar pictogram. Verplaats de rode markering vervolgens naar het einde van het ongewenste fragment en splits de clip nogmaals.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dienovereenkomstig, kan je een filmpje bijsnijden?

Simpele stappen om VLC te gebruiken:

Open VLC en ga naar "Tools" en vervolgens "Aanpassingen en Effecten". 2. Kies "Video-effecten" en vervolgens "Bijsnijden". Kies het gedeelte dat u wilt bijsnijden en snijd de video bij.
Bovendien, hoe kan ik een video splitsen? #1.

Filmora Videobewerker is verreweg de beste videobewerker die je kunt gebruiken om op een eenvoudige manier video te splitsen en samen te voegen. Het werkt op zowel Mac als Windows en heeft uitstekende krachtige bewerkingsfuncties die je helpen bij het maken van de beste video's.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een mp4 bestand bewerken?

Om een mp4-bestand te bewerken, moet je videobewerkingssoftware gebruiken. Er zijn veel verschillende programma's die u kunt gebruiken, maar enkele van de populairdere zijn Adobe Premiere Pro, Apple Final Cut Pro en Sony Vegas Pro. Zodra u de software hebt gekozen die u wilt gebruiken, moet u het mp4-bestand in het programma openen. Van daaruit kunt u de video bewerken zoals u wilt. Dit in overweging nemend, hoe video bijsnijden windows? Er zijn een paar manieren om videovensters bij te snijden:
1. Gebruik een videobewerkingsprogramma: Dit is de meest voorkomende en meest eenvoudige methode. Open gewoon uw video in de software en gebruik de ingebouwde hulpmiddelen om de video bij te snijden tot de gewenste grootte.
2. Gebruik een videospeler: Sommige videospelers hebben de mogelijkheid om videovensters bij te snijden. Open gewoon uw video in de speler en zoek naar het bijsnijdgereedschap in de instellingen van de speler.
3. Gebruik een screen capture tool: Deze methode is het beste voor het bijsnijden van specifieke gebieden van een video. Open gewoon je video en gebruik de screen capture tool om het gebied te selecteren dat je wilt bijsnijden.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe knip je een stukje uit een filmpje Iphone?

Een video inkorten

  1. Open de Foto's-app en tik op de video die u wilt wijzigen.
  2. Tik op 'Wijzig'.
  3. Verplaats de schuifknoppen aan beide kanten van de tijdbalk van de video om de begin- en eindtijd aan te passen.
  4. Tik op 'Gereed' en vervolgens op 'Bewaar video' of 'Bewaar video als nieuw fragment'.
Men kan zich ook afvragen: hoe knip je een stukje uit een video samsung? Bijsnijden of draaien
  1. Open de video die je wilt bewerken.
  2. Tik op Bewerken. Bijsnijden. De video bijsnijden tot een andere beeldverhouding, zoals een vierkant: Tik op Beeldverhouding .
  3. Als je een kopie van de video met je bewerkingen wilt opslaan, tik je rechtsonder op Kopie opslaan.

Hoe knippen in VLC Media Player?

Zoals hierboven vermeld, heeft VLC Media Player geen knipfunctie waarmee je direct een clip uit een video kunt knippen. Dus als u video wilt knippen, moet u vertrouwen op VLC-opname functie om de nuttige video-inhoud vast te leggen en deze vervolgens als een nieuwe clip te exporteren. Daarvan, hoe moet je een video croppen? Er zijn een paar verschillende manieren om een video bij te snijden:
1. Bijsnijden: Deze methode wordt meestal gebruikt om ongewenste delen aan het begin of einde van een videoclip te verwijderen. Om een video te trimmen in de meeste videobewerkingssoftware, hoeft u alleen maar de randen van de clip naar de gewenste begin- en eindpunten te slepen.
2. Knippen: Knippen is vergelijkbaar met trimmen, maar verwijst meestal naar het verwijderen van een deel uit het midden van een videoclip. Om een video te knippen, plaatst u uw cursor op het gewenste knippunt en klikt u vervolgens op de knop "knippen". Het gedeelte van de video tussen de knippunten wordt verwijderd.
3. Bijsnijden: Bijsnijden verwijst naar het verwijderen van delen van een videoclip aan de zijkanten, bovenkant of onderkant. Dit wordt meestal gedaan om de beeldverhouding te veranderen of om een bepaald deel van de video te benadrukken. Om een video bij te snijden, selecteer je het "bijsnijden" gereedschap en sleep je de randen van de video naar de gewenste grootte.

Hoe kan je video's bewerken?

Er komt veel kijken bij het bewerken van een video, en het kan moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Hier zijn een paar tips:
1. Kies uw software: Er zijn veel verschillende softwareprogramma's beschikbaar voor videobewerking. Doe wat onderzoek om het programma te vinden dat het beste bij uw behoeften past.
2. Importeer uw beeldmateriaal: Zodra u uw software hebt ingesteld, kunt u het beeldmateriaal importeren dat u wilt bewerken. Dit gebeurt meestal door uw camera op uw computer aan te sluiten en de bestanden over te zetten.
3. Organiseer je beelden: Neem de tijd om je beeldmateriaal door te nemen en te beslissen wat je wilt bewaren en wat je wilt verwijderen. Het kan handig zijn om aparte mappen te maken voor verschillende soorten beeldmateriaal.
4. Bewerk je beeldmateriaal: Dit is het leuke gedeelte! Je kunt beginnen met het samenstellen van je beelden, het toevoegen van overgangen, effecten en meer.
5. Exporteer je video: Als je tevreden bent met je eindproduct, kun je het exporteren naar een bestand of het online delen.

Door Alena Holsonback

Vergelijkbare artikelen

Hoe knip ik een MP3 bestand? :: Hoe apps updaten Android?
Handige links