Huis > H > Hoe Zet Je Een Video In Google Presentaties?

Hoe zet je een video in Google presentaties?

Een video aan een presentatie toevoegen

  1. Open op je computer een presentatie in Google Presentaties.
  2. Klik op de dia waaraan je de video wilt toevoegen.
  3. Klik op Invoegen. Video.
  4. Geef aan waar je de video vandaan wilt halen: Zoeken op YouTube. Via URL. Google Drive.
  5. Kies een video.
  6. Klik op Selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dit in overweging nemend, hoe kan je een filmpje downloaden van youtube?

Open je webbrowser, zoek de video die je wilt downloaden van YouTube en kopieer de URL van de adresbalk. Keer dan terug naar 4K Video Downloader en klik op de groene 'Plak Link' knop linksboven. De software verkrijgt dan informatie over de video en geeft je een keuze aan kwaliteitsopties. Wat is een MP4 video? M. Extensie die aangeeft dat het betreffende bestand een gecomprimeerd videobestand is. De gebruikte compressietechniek wordt veel toegepast in mobiele apparatuur, zoals mobiele telefoons met video-opnamefunctie.

Trouwens, hoe maak je van mp4 een mp3?

Er zijn een paar manieren om van een MP4-bestand een MP3-bestand te maken. Eén manier is het gebruik van een gratis online converter zoals Zamzar (www.zamzar.com). Een andere manier is het gebruik van een desktop converter zoals fre:ac (freac.org). Ten slotte kunnen sommige mediaspelers zoals VLC (www.videolan.org/vlc) MP4-bestanden omzetten in MP3's. Hoe zet ik een MP4 bestand in PowerPoint? Ga in PowerPoint naar het tabblad Invoegen en klik op Video. Selecteer vervolgens de video van uw computer. De video wordt ingevoegd in uw PowerPoint-dia.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een leuk verjaardagsfilmpje?

Een liedje zingen, een grappige sketch opvoeren of samen herinneringen ophalen. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van felicitatie-filmpjes die je vooral mét elkaar leuk kan maken. Steek de koppen bij elkaar, denk na over wat jullie samen gaan doen op de video, zet je telefoon op een statief en: actie! Dit in overweging nemend, hoe maak ik een filmpje van foto's iphone? Om een video te maken hoef je alleen op de Play-knop te drukken, die je tegenkomt in de rechter onderhoek van de bovenste foto. Zodra je deze knop indrukt opent zich een nieuw scherm, waarin je de video kunt bewerken. Hier kun je kiezen voor een andere soort muziek, zoals Vriendelijk, Relaxed en Vrolijk.

En nog een vraag, hoe maak ik een filmpje met mijn telefoon?

Mooie video's maken op je smartphone

  1. Gebruik twee handen.
  2. Kies voor horizontaal of verticaal.
  3. Kies voor dichterbij komen in plaats van zoomen.
  4. Let op het geluid.
  5. Kies de juiste app.
  6. Houd het licht achter je.
  7. Beter te veel dan te weinig filmen.
  8. Kies de juiste smartphone.
Daarvan, hoe maak ik een slideshow met powerpoint? Er zijn een paar manieren om een diavoorstelling te maken met PowerPoint. De meest gebruikelijke manier is het maken van een presentatie met dia's. Elke dia kan tekst, afbeeldingen en multimedia bevatten. U kunt ook overgangen en animaties aan uw dia's toevoegen om uw presentatie dynamischer te maken. Een andere manier om een diavoorstelling te maken met PowerPoint is het gebruik van de PowerPoint Presentatie Wizard. Deze wizard leidt u stap voor stap door het proces van het maken van een presentatie.

Trouwens, hoe maak je een slideshow met muziek?

Er zijn een paar manieren om een diavoorstelling met muziek te maken. Eén manier is om een diapresentatieprogramma als PowerPoint te gebruiken. U kunt muziek toevoegen aan een PowerPoint-diavoorstelling door deze als audiobestand toe te voegen. Klik hiervoor op het tabblad Invoegen en vervolgens op het pictogram Audio. Kies het audiobestand dat u wilt toevoegen en klik vervolgens op de knop Invoegen. Het audiobestand wordt toegevoegd aan uw diavoorstelling.
Een andere manier om een diavoorstelling met muziek te maken is met een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere Pro. Om muziek toe te voegen aan een diavoorstelling in Adobe Premiere Pro, moet je een nieuw project maken en je afbeeldingen importeren. Zodra je afbeeldingen zijn geïmporteerd, sleep je ze naar de tijdlijn. Klik vervolgens op de knopAdd Media en selecteer het audiobestand dat je wilt toevoegen. Sleep het audiobestand naar de tijdlijn en lijn het uit met uw afbeeldingen. Vervolgens kunt u uw diavoorstelling exporteren als een videobestand.

Door Madge

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik video 8 bandjes afspelen? :: Hoe maak je een video presentatie?
Handige links