Huis > H > Hoe Maak Je Een Video Presentatie?

Hoe maak je een video presentatie?

Open uw presentatie in PowerPoint. Ga vervolgens naar het tabblad iSpring Suite en klik op Manage Narration. U kunt nu een nieuwe video opnemen of een bestaand videobestand importeren. Om een video op te nemen klikt u op Record Video in de werkbalk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe video automatisch afspelen PowerPoint?

Automatisch een videobestand afspelen in een diavoorstelling

  1. Klik in de normale weergave op de video in de dia.
  2. Klik onder Hulpmiddelen voorvideo op het tabblad Afspelen.
  3. Klik naast Startop de pijl-omlaag en selecteer Automatisch.
Hoe zet ik een YouTube filmpje in een PowerPoint presentatie? Een YouTube-video zoeken op naam
  1. Klik op de dia waaraan u een video wilt toevoegen.
  2. Klik op het tabblad Invoegen op Video > Onlinevideo.
  3. Typ in het vak Zoeken op YouTube de naam van de video die u wilt invoegen en druk op Enter.
  4. Selecteer de video in de zoekresultaten en klik op Invoegen.

Mensen vragen ook: hoe maak je van een filmpje een mp4 bestand?

Om van een film een MP4-bestand te maken, moet u een video-converterprogramma gebruiken. Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar, zowel gratis als betaald. Zodra u een programma hebt gekozen en geïnstalleerd, moet u het filmbestand in het programma openen. Vervolgens moet u het MP4-formaat selecteren als uitvoerformaat en kiezen waar u het bestand wilt opslaan. Tot slot moet u op de knop "Converteren" klikken om het conversieproces te starten. Trouwens, hoe maak je een filmpje van foto's? Om een video van foto's te maken, moet u eerst een videobewerkingsprogramma op uw computer downloaden. Zodra het programma is geïnstalleerd, opent u het en importeert u alle foto's die u in de video wilt gebruiken. Vervolgens moet u de foto's ordenen in de volgorde waarin u ze in de video wilt hebben. Nadat de foto's zijn gerangschikt, kunt u overgangen, muziek of bijschriften toevoegen. Als u klaar bent, exporteert u de video en is hij klaar om te bekijken!

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak je een fotoreportage?

Een geslaagde fotoreportage

  1. Neem het juiste materiaal mee.
  2. Als de actie zich razendsnel afspeelt (bijvoorbeeld tijdens een concert of een sportwedstrijd), is het aangewezen om veel foto's te nemen.
  3. Let op leuke details.
  4. Maak gerust veel foto's, maar verlies de regels voor compositie en belichting niet uit het oog.
Hoe diavoorstelling automatisch? Dia's automatisch af laten spelen / PowerPoint loop
  1. Open je tabblad diavoorstelling en klik op diavoorstelling instellen;
  2. Vink deze optie aan: herhalen tot op ESC wordt gedrukt;
  3. Ga vervolgens naar het tabblad overgangen en haal het vinkje weg bij muisklik en zet deze bij na (invoeren seconden) aan.

Hoe start je een diavoorstelling?

Een diavoorstelling starten

Als u de diavoorstelling wilt starten, selecteert u op het tabblad Diavoorstelling de optie Vanaf begin afspelen. (Als u het Vereenvoudigde Lint hebt uitgeschakeld, hebt u geen tabblad Diavoorstelling. Gebruik in plaats daarvan het tabblad Weergave om diavoorstelling te starten.)
Hoe PowerPoint afspelen? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de stappen die nodig zijn om een PowerPoint-presentatie af te spelen kunnen verschillen, afhankelijk van de software en de versie die u gebruikt. In het algemeen kunt u echter het PowerPoint-bestand openen en vervolgens de presentatie starten door op het tabblad "Diavoorstelling" bovenaan het scherm te klikken. De presentatie begint dan vanaf het begin te spelen. U kunt de dia's vooruit laten gaan door met de muis te klikken of door de pijltjestoetsen op uw toetsenbord te gebruiken. Om de presentatie te verlaten, drukt u op de Esc-toets van uw toetsenbord.

Hoe maak je een video presentatie met YouTube?

Je kunt op verschillende manieren een videopresentatie maken met YouTube. Eén manier is gewoon je presentatie opnemen met een webcam of een andere videocamera, en de video vervolgens uploaden naar YouTube. Je kunt ook een PowerPoint-presentatie maken en je presentatie opnemen met een webcam of een andere videocamera. Zodra je je video hebt opgenomen, kun je die uploaden naar YouTube.

Door Cosimo Gwozdz

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een video in Google presentaties? :: Hoe knip ik een MP3 bestand?
Handige links