Huis > H > Hoe Kan Ik Een Stukje Uit Een Filmpje Knippen?

Hoe kan ik een stukje uit een filmpje knippen?

Een video knippen

Klik op het lint onder Hulpmiddelen voor video op het tabblad Afspelen op Video knippen. Om aan te geven waar u het videofragment wilt knippen, klikt u in het dialoogvenster Video knippen op de knop Afspelen. Op het punt waar u de knip wilt maken, klikt u op de knop Pauze.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een filmpje met achtergrond?

Vanuit de Play Store, kunt u Chromavid installeren op uw telefoon. U kunt de video-achtergrond wijzigen vanuit de app-lade. Ga naar de linkerbovenhoek van het scherm en tik op de kleurrijke cirkel.

Bovendien, hoe kan ik een mp4 bestand knippen?

Hoe MP4-bestanden Trimmen met Video Converter Ultimate

  1. Stap 1: Gratis downloaden, installeren en starten MP4-snijder. Klik op "Bestanden toevoegen" om uw lange video te importeren.
  2. Stap 2: Knip MP4-video's.
  3. Stap 3: Video-effecten toepassen.
  4. Stap 4: Stel het uitvoerformaat in de lijst "Profiel" in.
Hoe knippen in video Editor Windows 10? Een video knippen
  1. In de weergave Verzameling klikt of tikt u op een video om deze weer te geven, en selecteert u vervolgens Knippen .
  2. Verplaats de witte puntjes aan het begin en het einde van de video naar de nieuwe begin- en eindpunten.
  3. Selecteer Afspelen om uw wijzigingen te testen.

Hoe knip je een stukje uit een filmpje Iphone?

Als je een stuk uit een film wilt knippen die je op je iPhone hebt staan, moet je een videobewerkingsapp gebruiken. Er zijn veel verschillende apps die u kunt gebruiken, maar wij raden u aan iMovie te gebruiken. Zodra je de app geopend hebt, moet je de film die je wilt bewerken importeren. Tik hiervoor op het "+"-teken in de linkerbovenhoek van de app en selecteer vervolgens "Film". Zodra uw film is geïmporteerd, kunt u beginnen met het bewerken ervan door te tikken op de knop "Bewerken" in de rechterbovenhoek. Om een stuk uit de film te knippen, sleep je gewoon je vinger over het gedeelte dat je wilt verwijderen. Als u klaar bent, tikt u op de knop "Gereed" in de rechterbovenhoek. Mensen vragen ook: hoe video bijsnijden windows? Er zijn een paar verschillende manieren om een videovenster bij te snijden. Eén manier is het gebruik van een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere Pro of Final Cut Pro. Je kunt ook een online video bijsnijden tool gebruiken zoals Kapwing of Clipchamp. Tenslotte kun je een videospeler zoals Quicktime of VLC gebruiken om het videovenster bij te snijden.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een filmpje met foto's en muziek gratis?

U kunt een film maken met de app Google Foto's. Tik op Bibliotheek om u aan te melden bij uw account. U kunt de foto's en video's kiezen die u in de film wilt opnemen door op Movie te tikken.Tik op New Movie (Nieuwe film). Volg de instructies als u een thema wilt gebruiken.

Bovendien, kan je een video bijsnijden?

Movavi Video Editor Plus biedt een eenvoudige methode om elke video bij te snijden. Voeg gewoon je videoclip toe aan het programma, geef het gebied aan dat je wilt bijsnijden en sla het resultaat op in het formaat van jouw keuze: MP4, AVI, FLV, WMV, MPEG of een ander formaat. Bovendien, hoe knip je een stukje uit een video samsung? Bijsnijden of draaien

  1. Open de video die je wilt bewerken.
  2. Tik op Bewerken. Bijsnijden. De video bijsnijden tot een andere beeldverhouding, zoals een vierkant: Tik op Beeldverhouding .
  3. Als je een kopie van de video met je bewerkingen wilt opslaan, tik je rechtsonder op Kopie opslaan.

Je kunt ook vragen hoe kan ik een mp4 bestand bewerken?

Ja, je kunt iMovie gebruiken om de MP4-bestanden te bewerken. Alleen de MP4-bestanden die zijn gecodeerd met MPEG-4- en H. 264-codecs worden echter geaccepteerd door iMovie. Als de MP4-bestanden zijn gecodeerd met andere codecs, moet u eerst de MP4-codec converteren en wijzigen. Trouwens, hoe kort je een filmpje in? Er zijn een paar manieren om een film in te korten. Eén manier is om scènes die niet essentieel zijn voor de plot eruit te knippen. Een andere manier is om de lengte van elke scène in te korten door onnodige dialogen of shots eruit te knippen.

Trouwens, hoe knip ik een mp3 bestand?

Er zijn een paar manieren om een mp3-bestand te knippen. Eén manier is om een programma als iTunes te gebruiken. Open het programma en zoek het mp3-bestand dat je wilt knippen. Rechtsklik op het bestand en selecteer "Get Info". In het venster dat opent, ga naar het tabblad "Opties". Hier zie je een start- en stoptijd. Voer de tijd in waarop u wilt dat het bestand begint en stopt met spelen. Klik op "OK" en het bestand wordt geknipt.
Een andere manier om een mp3-bestand te knippen is met een programma als Audacity. Open het programma en zoek het mp3-bestand dat u wilt knippen. Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Openen". Zoek het bestand dat u wilt knippen en klik op "Openen". Het bestand wordt geopend in het Audacity programma.
Om het bestand te knippen, zoek je de plek waar je wilt beginnen met knippen. Klik en houd de muisknop ingedrukt en sleep de cursor naar de plek waar u wilt stoppen met knippen. Laat de muisknop los. Het geselecteerde deel van het bestand wordt gemarkeerd.
Om dit deel van het bestand te verwijderen, drukt u op de toets "Delete" op uw toetsenbord. Om het bestand op te slaan, klikt u op het menu "Bestand" en selecteert u "Opslaan". Voer een naam in voor het bestand en klik op "Opslaan".

Door Bridgette

Vergelijkbare artikelen

Hoe video bewerken in Windows? :: Waarom doet de NOS app het niet?
Handige links