Huis > W > Waarom Doet De Nos App Het Niet?

Waarom doet de NOS app het niet?

Momenteel is NOS.nl getroffen door een storing. Hierdoor is de site niet bereikbaar door onbekende technische redenen. Ook de apps van NOS functioneren niet door deze storing. Een oplostijd is nog onbekend.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe komt de NOS aan geld?

Ze hebben een winstoogmerk en krijgen geld uit reclame- en sponsorinkomsten. Om in Nederland te mogen vestigen, moet een commerciële omroep toestemming hebben van het Commissariaat voor de Media. Ook zijn ze gebonden aan de regels van de Nederlandse Mediawet. En nog een vraag, wie zit er aan tafel nos?

NaamSport/uitzendingPeriode
Tom EgbersAndere Tijden Sport en NOS Studio Sport verleden: NOS Langs de Lijn, NOS Studio Voetbal en NOS Sportgala1984-1990, 1992-heden
Dione de GraaffNOS Studio Sport, NOS Sportgala, De Avondetappe, NOS Langs de Lijn, NOS Studio Peking verleden: Radio Tour de France1995-heden

En nog een vraag, hoe zet je automatisch video afspelen uit op facebook?

Het automatisch afspelen van video's op Facebook uitschakelen:
1. Open de Facebook-app op uw apparaat.
2. Tik op de drie regels in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Scroll naar beneden en tik op Instellingen.
4. Tik op Accountinstellingen.
5. Tik op Video's en foto's.
6. Tik op de schakelaar naast Autoplay Video's om deze uit te schakelen. Kan geen video afspelen Google Chrome? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer ten eerste of uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Chrome. Ten tweede, probeer te updaten naar de laatste versie van Chrome. Ten derde, probeer uw cookies en cache te wissen. Ten vierde probeert u een andere browser te gebruiken. Als geen van deze oplossingen werkt, ligt het probleem misschien bij de website zelf en niet bij uw browser.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan geen YouTube filmpjes delen op Facebook?

Via YouTube

  • Ga naar de YouTube video die je wilt delen. Klik op Delen rechtsonder de video.
  • Klik op het logo van Facebook bij: Een link delen. Er wordt automatisch een nieuw tabblad met Facebook geopend.
  • Hier heb je de optie om een bericht aan de video toe te voegen.
  • Delen maar!
Waar vind ik WhatsApp filmpjes? In een Android-telefoon staat de foto/video in de app Galerij en in de app Google Foto's, in het album 'WhatsApp Images'. Op een iPhone worden de foto's/video's automatisch opgeslagen in de app Foto's.

Trouwens, kan geen video afspelen in windows 10?

Als u de instellingen voor het afspelen van video's wilt openen, selecteert u de knop Start en typt u Instellingen. Selecteer Instellingen > Apps > Video afspelen. En nog een vraag, waarom kan ik niet meer appen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u misschien niet meer apps aan uw apparaat kunt toevoegen:
1. U hebt mogelijk het maximale aantal apps bereikt dat uw apparaat kan bevatten.
2. Uw apparaat heeft mogelijk onvoldoende opslagruimte voor extra apps.
3. Mogelijk moet u uw besturingssysteem bijwerken om meer apps te kunnen toevoegen.

Waarom laden mijn foto's niet iPhone?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom uw foto's niet laden op uw iPhone. Eén mogelijkheid is dat je geen sterke internetverbinding hebt. Een andere mogelijkheid is dat de website waarop u de foto's probeert te bekijken niet compatibel is met uw iPhone. Tot slot is het ook mogelijk dat de foto's die u probeert te bekijken niet compatibel zijn met uw iPhone.

Door Ginsburg

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een stukje uit een filmpje knippen? :: Waarom kan ik sommige video's niet afspelen?
Handige links