Huis > H > Hoeveel Fps Haal Je Met Een 1660 Super?

Hoeveel FPS haal je met een 1660 Super?

Kaart draait uitstekend op 1080p met high tot ultrahigh kwaliteit en 60+ FPS. Zelfs in SFF-case draait de kaart stil en niet te warm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Welke grafische kaart voor Ultrawide?

Op een hoger niveau, zowel qua prestaties als wat prijs betreft, zijn de AMD Radeon RX 5700 en RX 5700 XT de beste keuzes. Met deze kaarten speel je écht comfortabel op wqhd, en ook ultrawide-qhd zal geen uitdaging vormen. Welke videokaart heb ik nodig voor 144Hz? Heb je twee 144Hz-monitoren met elk een resolutie van 2560 x 1440, dan moet je GPU een resolutie van 5120 x 2880 aankunnen. Dat is duidelijk meer dan 4K. Voor de desktop zouden niet-3D modi goed moeten werken, want de GPU behandelt beide monitoren als een display met 2560 x 1440.

Welke videokaart heb je nodig voor Call of Duty?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, aangezien de aanbevolen videokaart voor Call of Duty afhangt van welk spel uit de serie je speelt en op welk platform je speelt. Enkele algemene aanbevelingen zijn echter een NVIDIA GeForce GTX 660 of AMD Radeon HD 7850 videokaart voor Call of Duty: Ghosts, en een NVIDIA GeForce GTX 680 of AMD Radeon HD 7970 voor Call of Duty: Black Ops 2. Voor het meest recente spel in de serie, Call of Duty: Advanced Warfare, is de aanbevolen videokaart een NVIDIA GeForce GTX 770 of AMD Radeon R9 290. Welke videokaart voor 4K videobewerking? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder budget, de software die u gebruikt en uw specifieke behoeften. Enkele videokaarten die populair zijn voor 4K-videobewerking zijn echter de NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti, AMD Radeon VII en de NVIDIA Quadro RTX 6000.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Welke videokaart heb je nodig voor 4K gamen?

Het belangrijkste hierbij is de videokaart. Voor een optimale 4K ervaring zijn alleen de beste kaarten geschikt, dus een GTX 1080 Ti, een RTX 2080 Super of een een RTX 3080 als ondergrens. Zonder deze videokaart is gamen in 4K lastig, zelfs als je een geschikte monitor hebt. En nog een vraag, welke videokaart kan op mijn moederbord? Doorgaans zijn die allemaal PCI Express, maar voor een grafische kaart heb je specifiek PCI Express x16 nodig. Er zijn drie versies van deze optie, maar ze zijn achterwaarts compatibel. Dus een moderne PCI Express 3.0 grafische kaart werkt ook op een moederbord met een PCI Express x16 2.0-slot.

Wat is een betaalbare videokaart?

De (vooralsnog) goedkoopste videokaart van de nieuwste generatie is de RTX 3060 Ti, die voor 400 euro over de toonbank gaat. De RTX 3060 Ti is iets sneller dan de RTX 2080 Super van vorige generatie, een kaart die tot enkele maanden geleden nog 800 euro kostte. Welke videokaart voor renderen? De beste videokaart voor rendering is degene die het krachtigst is en het meeste geheugen heeft. Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een videokaart voor rendering is de hoeveelheid RAM die de kaart heeft. Hoe meer RAM hoe beter. Een ander belangrijk punt is de kloksnelheid van de kaart. Hoe hoger de kloksnelheid, hoe beter de kaart kan renderen.

Is GTX 1650 goed?

De GTX 1650 is een goede budget grafische kaart die in staat is de meeste games te spelen op 1080p resolutie met gemiddelde tot hoge instellingen. Het is ook relatief energiezuinig, dus het zal geen zeer krachtige CPU nodig hebben om zijn volledige potentieel te bereiken.

Door Mather Teahan

Vergelijkbare artikelen

Is VLC gratis? :: Wat is op dit moment de beste videokaart?
Handige links