Huis > I > Is Vlc Gratis?

Is VLC gratis?

VLC is een gratis en open source cross-platform multimediaspeler en -framework dat de meeste multimediabestanden en ook dvd's, audio-cd's, vcd's en verschilllende streaming-protocols afspeelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Men kan zich ook afvragen: welke mediaspeler voor windows 10?

Windows Media Player 12 – beschikbaar als onderdeel van Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10* – kan met meer soorten muziek en video overweg dan ooit, met inbegrip van Flip Video en niet-beschermde muziek uit uw iTunes-bibliotheek! Is VLC Player veilig? Jouw data zijn veilig bij ons

We delen jouw persoonsgegevens nooit met derden, maar derden kunnen wel toegang tot jouw persoonsgegevens krijgen als je toestemming geeft voor hun cookies.

Hoe VLC streamen naar chromecast?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u VLC naar chromecast kunt streamen. Een manier is om de Google Cast-extensie voor Chrome te gebruiken. Hiermee kunt u elk tabblad dat geopend is in Chrome naar uw chromecast-apparaat casten. Een andere manier is om de VLC-mediaspeler te gebruiken. U kunt dit doen door de VLC mediaspeler te openen en naar Media > Open Network Stream te gaan. Vanaf hier moet u de URL invoeren van de video die u wilt streamen. U kunt de VLC mediaspeler ook gebruiken om lokale videobestanden te streamen. Om dit te doen, moet u de VLC-mediaspeler openen en naar Media > Bestand openen gaan. Hier selecteert u het videobestand dat u wilt streamen. Waar kan ik VLC downloaden? Er zijn een paar manieren om VLC te downloaden. Eén manier is om naar de VideoLAN website te gaan op http://www.videolan.org en te klikken op de "Download VLC" knop. Dit brengt u naar een pagina waar u de versie van VLC kunt selecteren die u wilt downloaden. Een andere manier om VLC te downloaden is naar de website Download.com te gaan op http://www.download.com en te zoeken naar "VLC". Er verschijnt dan een lijst met verschillende VLC-downloadopties.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, hoe werkt vlc player?

Een bestand openen met VLC werkt zo:

  1. Open VLC media player.
  2. Klik in het menu op Media > Bestand openen.
  3. Selecteer een of meerdere bestanden en klik op Openen.
  4. VLC start direct met afspelen. Klik in het menu op Weergave > Afspeellijst om een overzicht van alle bestanden te openen.
Wat is de beste mediaspeler voor PC? VLC Media Speler

VLC Media Player is de meest populaire, flexibele en betrouwbare videospeler die gratis beschikbaar is voor het Windows-besturingssysteem. Het is open source-software die u de vrijheid geeft om probleemloos mediabestanden op VLC uit te voeren vanaf uw pc, cd of internet.

Dienovereenkomstig, wat is een goede mediaspeler voor pc?

VLC media player is een zeer goede mediaspeler die bijna alle audio- en videobestandsindelingen afspeelt (o.a. avi, mpeg, asf, wmv, mov, flash video, wma, mp3, ogg en aac). De speler is ook geschikt om streams (internet radio), audio cd's en dvd's af te spelen. Hoe kan ik Windows Media Player herstellen? Er zijn een paar manieren waarop u Windows Media Player kunt herstellen, afhankelijk van de versie van Windows die u gebruikt.
Als u Windows 7 gebruikt, kunt u op de knop Start klikken en vervolgens "functies" in de zoekbalk typen. Van daaruit zou je een lijst met programma's en functies moeten zien. Zoek "Windows Media Player" in de lijst en klik op de knop "In-/uitschakelen".
Als u Windows 8 of 10 gebruikt, kunt u het Configuratiescherm openen en vervolgens naar Programma's en onderdelen gaan. Zoek "Windows Media Player" in de lijst en klik op de knop "In-/uitschakelen".
Als u Windows Media Player al hebt verwijderd, kunt u het opnieuw downloaden van de Microsoft-website.

Daarvan, waar staat vlc voor?

VLC is een populaire mediaspeler die een groot aantal audio- en videoformaten kan afspelen. De naam VLC staat voor "VideoLAN Client". VideoLAN is een project dat gratis en open source software ontwikkelt voor het afspelen van video en audio.

Door Usanis

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een video recorder? :: Hoeveel FPS haal je met een 1660 Super?
Handige links