Huis > W > Wat Is Paypal En Hoe Werkt Het?

Wat is PayPal en hoe werkt het?

Je moet je aanmelden met een e-mailadres om PayPal te gebruiken. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening waar je tegoed op plaatst. PayPal is voor de koper gratis bij betalingen in euro's.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Is iTunes gratis?

iTunes werkt als een bibliotheek voor al je multimedia en geeft een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan. Het programma is gratis beschikbaar via de site van Apple. Hier kun je iTunes downloaden voor zowel Windows als Mac. Dienovereenkomstig, hoe apps betalen iphone zonder creditcard? Appbetalencreditcard

Hoe kan ik iDEAL in de App Store instellen?

  1. Ga naar Instellingen > iTunes en App Store.
  2. Tik bovenin het scherm op je Apple ID en tik op Toon Apple ID.
  3. Tik op Beheer betaalmethoden.
  4. Tik op Voeg betaalmethode toe.

Dus, kan betaalmethode niet verwijderen google?

Van wat ik kan vertellen, kunt u een betaalmethode niet rechtstreeks bij Google verwijderen. U kunt echter een betalingsmethode uit uw Google-account verwijderen door naar het betalingscentrum te gaan en de betalingsmethode te selecteren die u wilt verwijderen. Hoe verwijder je betaalgegevens op iPhone? Er zijn twee manieren om betalingsinformatie van je iPhone te verwijderen:
1. Ga in de app Instellingen naar het gedeelte "Portemonnee & Apple Pay" en tik op de kaart die u wilt verwijderen. Scroll vervolgens naar beneden en tik op "Kaart verwijderen".
2. Je kunt een kaart ook rechtstreeks uit de Wallet-app verwijderen. Open hiervoor de Wallet-app en tik op de kaart die u wilt verwijderen. Tik vervolgens op het pictogram "..." in de rechterbovenhoek en tik op "Kaart verwijderen."

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dienovereenkomstig, kan betaalmethode niet verwijderen google play?

Een betaalmethode verwijderen

  • Open de Google Play-app .
  • Tik rechtsboven op het profielicoon.
  • Tik op Betalingen en abonnementen Betaalmethoden Meer. Betaalinstellingen.
  • Log in bij Google Pay als dat wordt gevraagd.
  • Tik onder de betaalmethode die je wilt verwijderen op Verwijderen. Verwijderen.
Bovendien, kan je een apple id aanmaken zonder telefoonnummer? Het enige wat u nodig hebt, is uw volledige naam, geboortedatum, een e-mailadres en telefoonnummer. Weet u niet zeker of u een Apple ID hebt of bent u vergeten wat uw Apple ID is? U kunt uw Apple ID opzoeken door uw naam en e-mailadres in te voeren op iforgot.apple.com.

Kan ik twee Apple ID's hebben?

Meerdere App Store-accounts op dezelfde iPhone

Je kunt als gebruiker meerdere App Store-accounts aanmaken, maar dan heb je wel voor elk een ander mailadres nodig. Deze App Store-accounts kun je naast elkaar op je toestel gebruiken, waarbij je makkelijk kunt wisselen tussen iTunes- of App Store-accounts.
Daarvan, hoe maak je je eigen apple id? Om je eigen Apple ID aan te maken, ga je naar de website van Apple en klik je op 'Aanmelden' of 'Registreren'. Vervolgens volg je de aangegeven stappen om een account aan te maken. Je hebt hierbij een e-mailadres nodig.

Hoe krijg ik mijn geld terug van Google Pay?

Om je geld terug te krijgen van Google Pay, moet je het volgende doen:
1. Ga naar de Google Play Store-app op je apparaat en tik op het menu-icoontje in de rechterbovenhoek.
2. Selecteer 'Account' en tik vervolgens op 'Bestellingen'.
3. Zoek de aankoop die je wilt annuleren en tik op 'Annuleren'.
4. Bevestig je keuze door op 'Annuleren' te tikken.
5. Je geld wordt binnen drie werkdagen teruggestort op je betaalrekening.

Door Borer

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel geld staat er op mijn Apple ID? :: Kun je Apple ID-saldo terugstorten?
Handige links