Huis > K > Kun Je Apple Id-Saldo Terugstorten?

Kun je Apple ID-saldo terugstorten?

U kunt Apple cadeaubonnen, App Store- en iTunes-cadeaubonnen of ongebruikt Apple ID-saldo niet inwisselen voor contant geld of retourneren, tenzij de wet dit voorschrijft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Waarom kan ik niet betalen met mijn Apple ID?

Als uw betaalmethode wordt geweigerd in de App Store of iTunes Store. Als u geen aankopen kunt doen of uw apps niet kunt bijwerken (inclusief gratis apps), is er mogelijk een probleem met uw betaalmethode. Om dit op te lossen, voegt u een nieuwe betaalmethode toe of werkt u uw betaalgegevens bij. Wat is betaalmethode Winkelkrediet? Met de betaalmethode winkelkrediet (op iPad kredietaccount) kun je je klanten krediet aanbieden en hun saldo bijhouden. In Noord-Amerika wordt een negatief kredietaccount aangeboden, in Europa is dit minder gebruikelijk.

Dit in overweging nemend, hoe betaalmethode verwijderen?

Aangenomen dat u doelt op het verwijderen van een betaalmethode van een website:
1. Log in op de website
2. Ga naar de sectie account/facturering
3. Zoek de betalingsmethode die u wilt verwijderen
4. Klik op de knop verwijderen/verwijderen naast de betalingsmethode
5. Bevestig de verwijdering van de betalingsmethode Trouwens, hoe maak je een apple id aan zonder creditcard? U kunt een Apple ID aanmaken zonder creditcard door deze stappen te volgen:
1. Ga naar de website van Apple en klik op het tabblad "Account".
2. Scroll naar beneden naar het gedeelte "Apple ID aanmaken" en klik op de knop "Apple ID aanmaken".
3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
4. Selecteer bij "Betaalmethode" "Geen".
5. Voer uw factuurgegevens in en klik op "Doorgaan".
6. Lees de Voorwaarden en Condities en klik op "Akkoord".
7. Uw Apple ID is nu aangemaakt zonder creditcard!

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe krijg je je geld terug van een app?

Je krijgt meestal binnen 1 werkdag een beslissing, maar dit kan tot 4 werkdagen duren.

  1. Ga op je computer naar play.google.com/store/account.
  2. Selecteer Bestelgeschiedenis.
  3. Zoek de bestelling die je wilt retourneren.
  4. Selecteer Een terugbetaling aanvragen of Een probleem melden en kies de optie die je situatie beschrijft.
Dienovereenkomstig, kun je een app aankoop annuleren? Voor Android geldt dat je twee uur de tijd hebt om geld terug te vragen bij het kopen van een app. Na die 2 uur moet je contact opnemen met de app-ontwikkelaar. Er is geen annuleringsperiode voor in-app aankopen. Je moet dan rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar of met Google.

Hoe annuleer je een abonnement Apple?

Als u nog steeds hulp nodig hebt

  1. Als het niet lukt om het abonnement op te zeggen op music.apple.com/nl, kunt u uw abonnement opzeggen in Instellingen.
  2. Als u voor Apple Music betaalt met Google Pay, kunt u uw abonnement alleen opzeggen in de Apple Music-app op uw Android-apparaat of op play.google.com.
Dit in overweging nemend, is er storing bij apple pay? Er is geen interferentie met Apple Pay, aangezien het systeem is ontworpen om te werken met veel verschillende soorten betaalsystemen. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je telefoon of andere apparaat aan de NFC-specificatie voldoet en je zal goed kunnen betalen met Apple Pay.

Waarom kan ik geen aankopen doen in App Store?

There can be several reasons why someone is unable to make purchases in the App Store. One reason could be that the person is not logged in with their Apple ID. Another reason could be that the payment method associated with the Apple ID is not valid. It could also be that the App Store is not available in the person's country.

Door Lim

Vergelijkbare artikelen

Wat is PayPal en hoe werkt het? :: Hoe annuleer je een abonnement Apple?
Handige links