Huis > K > Kan Apple Pay Gehackt Worden?

Kan Apple pay gehackt worden?

Cybercriminelen hebben een nieuwe methode gevonden om via contactloze betaalmethoden als Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay creditcardfraude te plegen. Slachtoffers worden daarbij met malware gehackt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe stop ik meldingen van McAfee?

Klik op de link "Navigatie" in het rechterdeelvenster van het McAfee-venster en klik vervolgens op "Algemene instellingen en waarschuwingen" onder Instellingen. Klik hier op de categorieën 'Informatieve waarschuwingen' en 'Beveiligingswaarschuwingen' en kies welk type waarschuwingsberichten u niet wilt zien. Hoe krijg ik die irritante reclames weg? Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.

Hoe verwijder je meldingen uit agenda iPhone?

Als u meldingen uit de agenda van uw iPhone wilt verwijderen, kunt u dat doen door naar de app Instellingen te gaan, op Meldingen te tikken en vervolgens naar beneden te scrollen naar het gedeelte Agenda. Vanaf hier kunt u op de gebeurtenis tikken waarvoor u meldingen wilt verwijderen en vervolgens de schakelaar Meldingen toestaan uitschakelen. Hoe Samsung agenda verwijderen? Om een Samsung agenda te verwijderen, opent u eerst de Samsung Agenda app. Tik vervolgens op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer "Verwijderen". Selecteer ten slotte de agenda die u wilt verwijderen en tik op "OK".

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Vervolgens, hoe verwijder ik een agenda in outlook?

Navigeer naar de sectie Agenda van Outlook Mobile. Tik op Menu-knop in de rechterbovenhoek van de app. Tik in het menu dat verschijnt op het tandwielpictogram naast de agenda die u wilt verwijderen. Tik op Gedeelde agenda verwijderen om de agenda te verwijderen. Dus, kan je een virus hebben op je telefoon? Een aantal zaken verraden dat er malware op je smartphone staat. De meest opvallende zijn pop-upadvertenties die opeens niet meer weggaan. Dus als je plotseling veel advertenties ziet in een specifieke app of zelfs wanneer er geen apps geopend zijn, ben je mogelijk geïnfecteerd met adware.

Mensen vragen ook: wat moet je doen als je op een phishing link hebt geklikt?

Neem contact op met je bank of bel Cardstop. Doe aangifte bij de politie. Informeer je omgeving dat ze geen vreemde mails of berichten van je openen en dat ze zeker niet op links klikken. Contacteer een IT-expert voor een grondige controle van je bedrijfsnetwerk. Is mijn smartphone geinfecteerd? Er is geen zekere manier om te weten of uw smartphone is geïnfecteerd, maar er zijn enkele tekenen waarop u kunt letten. Als uw telefoon plotseling trager is dan normaal, of als de batterijduur drastisch afneemt, kan dat een teken zijn dat uw telefoon is geïnfecteerd met malware. Een ander teken is onverwacht of ongewoon gedrag van apps, zoals plotselinge crashes of verzoeken om vreemde toestemmingen. Als u een van deze dingen ziet, is het een goed idee om een virusscan op uw telefoon uit te voeren.

Dienovereenkomstig, kan iemand meekijken op je telefoon?

Aangenomen dat u vraagt of iemand naar uw telefoon kan kijken zonder dat u het weet:
Het is mogelijk dat iemand naar je telefoon kijkt zonder dat je het weet, maar het is niet gemakkelijk. Er zijn een paar manieren waarop iemand dit zou kunnen doen:
1. Als je een Android-telefoon hebt, zou iemand een hulpmiddel voor toegang op afstand kunnen gebruiken om toegang tot je telefoon te krijgen. Dit zou fysieke toegang tot uw telefoon vereisen, en de persoon zou uw wachtwoord moeten kennen.
2. Iemand zou ook een spyware app kunnen gebruiken om je telefoonactiviteiten te volgen. Hiervoor zou je de app moeten downloaden op je telefoon, en de persoon zou je telefoon een paar minuten nodig hebben om dit te doen.
3. Als je een iPhone hebt, kan iemand de functie Zoek mijn iPhone gebruiken om de locatie van je telefoon te traceren. Hiervoor zou de persoon uw Apple ID en wachtwoord moeten kennen.
4. Tot slot kan iemand een CCTV-camera gebruiken om het scherm van uw telefoon te bekijken als u hem in het openbaar gebruikt. Hiervoor is geen toegang tot uw telefoon nodig, maar de persoon moet dicht genoeg bij u zijn om het scherm te zien.

Door Anthia Avey

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet ik of er een virus op mijn iPad zit? :: Hoe weet je of je een virus hebt op je iPhone?
Handige links