Huis > K > Kan Geen Apple Id Verificatiecodes Ontvangen?

Kan geen Apple ID Verificatiecodes ontvangen?

Klik in het inlogscherm op 'Geen verificatiecode ontvangen?' . Kies voor de optie om de code te laten versturen naar uw vertrouwde telefoonnummer. U ontvangt een sms-bericht of oproep van Apple met de verificatiecode.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, kan verificatiecode niet ontvangen?

Op het verificatiecodescherm kun je de code opnieuw aanvragen.

  • Als je geen sms ontvangt, tik je op Sms opnieuw verzenden.
  • Als je een mobiele verbinding hebt en de sms niet ontvangt, kun je vragen om gebeld te worden door op Bel me te tikken.
Kan geen account toevoegen mail iPhone? Een e-mailaccount handmatig configureren

Ga naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'. Tik op 'Nieuwe account', tik op 'Andere' en tik vervolgens op 'Voeg e-mailaccount toe'. Voer uw naam, e-mailadres, wachtwoord en een beschrijving van uw account in.

Wat dit betreft, hoe verander je je email van je apple id?

Om uw e-mailadres op uw Apple ID te wijzigen, meldt u zich aan bij uw Apple ID-accountpagina en selecteert u "Bewerken" naast het e-mailadres dat u wilt wijzigen. Voer het nieuwe e-mailadres in dat u wilt gebruiken en selecteer vervolgens Opslaan. Hoe autoriseer ik mijn iPhone? Om uw iPhone te autoriseren, moet u hem aansluiten op een computer waarop iTunes is geïnstalleerd en geopend. Eenmaal aangesloten opent u iTunes en klikt u op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek. In het overzichtstabblad dat verschijnt, scrolt u naar beneden naar de sectie "Opties" en klikt u op de optie "Apparaten beheren". Er verschijnt een lijst met alle apparaten die gemachtigd zijn om de account te gebruiken. Om uw iPhone te autoriseren, selecteert u deze uit de lijst en klikt u op de knop "Autoriseren".

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Waar kan ik de verificatiecode vinden?

Er kan een zescijferige code worden gestuurd naar een nummer dat je eerder hebt opgegeven. Codes kunnen in een sms of via een telefoontje worden gestuurd, afhankelijk van de instelling die je hebt gekozen. Geef de code op in het inlogscherm om te bevestigen dat jij het bent. Waarom kan ik geen sms code ontvangen? Zorg ervoor dat uw provider sms-, mms- of rcs-berichten ondersteunt. Controleer uw abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te verzenden/ontvangen. Controleer of u ontvangst heeft. Controleer of u de vliegtuigmodus heeft ingeschakeld.

Waarom krijg ik geen sms code?

Kun je geen sms-berichten ontvangen? Dit kan komen door je simkaart, het netwerk,of de instellingen van je telefoon. In dit artikel nemen we de meest voorkomende oplossingen met je door. Het uit- en inschakelen van je toestel is vaak al de oplossing. Men kan zich ook afvragen: hoe kom ik aan een herstelcode? Er zijn twee manieren om een herstelcode te krijgen:
1. Via de website: ga naar de website van het bedrijf en log in. Klik vervolgens op "Account" of "Instellingen". Er zal een optie zijn om een herstelcode aan te vragen.
2. Via de telefoon: bel het bedrijf en vraag naar de optie om een herstelcode aan te vragen.

Hoe voeg je een tweede mail toe op iPhone?

Om een tweede e-mailadres toe te voegen op je iPhone, ga je naar de app 'Instellingen'. Vervolgens tik je op 'Mail, contacten, agenda's'. Onder 'Accounts' kies je vervolgens voor 'E-mail toevoegen...'. Je krijgt nu de keuze om een iCloud-, Exchange-, Gmail-, Yahoo-, AOL- of Outlook.com-account toe te voegen. Tik vervolgens op de gewenste optie.

Door Selwin Tepperberg

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik geen verificatiecode binnen? :: Wat is een verificatie code?
Handige links