Huis > H > Hoe Voorkom Je Spoofing?

Hoe voorkom je spoofing?

Beveiligingsprogramma's. Er zijn beveiligingstechnieken waarmee je misbruik tegengaat, zoals Sender Policy Framework (SPF). Wijngaarde licht toe: “SPF is eenvoudig te installeren software en verkleint het risico op e-mail-spoofing. Met SPF regel je welke e-mailservers namens jouw domein mogen verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voorkom je inbranden OLED?

Het mechanisme dat inbranden voorkomt, zit in alle TV's. Soms wordt het scherm gereset door een digitale zeem. Het licht gaat terug naar zijn instellingen. Het ingebrande beeld verdwijnt als u de TV gebruikt.

Wat dit betreft, waarom belt vodafone mij?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Vodafone u belt:
1. Ze kunnen proberen je een nieuw telefoonabonnement of dienst te verkopen.
2. Ze kunnen proberen een achterstallige rekening te innen.
3. Ze kunnen bellen om een klantenservicekwestie op te volgen die u eerder naar voren bracht.
4. Ze voeren misschien een klanttevredenheidsonderzoek uit.
Als u niet zeker weet waarom ze bellen, kunt u het beste gewoon opnemen en het vragen. De vertegenwoordiger aan de andere kant moet u kunnen vertellen waarom ze bellen en als het iets is waarin u niet geïnteresseerd bent, kunt u beleefd weigeren en het gesprek beëindigen. Hoe werkt telefoon spoofing? Telefoonspoofing is de handeling waarbij een telefoongesprek lijkt te komen van een andere bron door de beller-ID te veranderen of een valse beller-ID app te gebruiken. De beller-ID kan worden gewijzigd in een willekeurig nummer, inclusief een nummer dat afkomstig lijkt te zijn uit een lokaal netnummer. Hierdoor lijkt het alsof de oproep afkomstig is van een beller uit de buurt, terwijl hij in werkelijkheid overal vandaan kan komen.
Een gespoofde oproep kan worden gebruikt om de ontvanger te laten denken dat de oproep afkomstig is van een betrouwbare bron, zoals een vriend of familielid. De beller kan dan proberen persoonlijke informatie of geld van het slachtoffer te krijgen. In sommige gevallen kunnen gespoofde oproepen worden gebruikt om fraude te plegen of een grap uit te halen.

Door Giuliana

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je je sim code niet meer weet? :: Waarom heb ik geen Internet in Duitsland Vodafone?
Handige links