Huis > W > Waarom Heb Ik Geen Internet In Duitsland Vodafone?

Waarom heb ik geen Internet in Duitsland Vodafone?

Het probleem is dat je gebruik maakt van het Duitse Netwerk en daardoor voor Vodafone Nederland niet mogelijk is om daarin iets te kunnen doen. Je bent daar te gast en mocht daar het netwerk niet voldoende zijn, dan zou je eigenlijk ook daar een melding moeten maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom heb ik geen Internet in Duitsland?

Bij Android telefoons kan het gebeuren dat niet vanzelf verbinding wordt gemaakt met een buitenlands netwerk. Dat hangt af van je aanbieder en het toestel. Soms moet je zelf een zogenoemde VPN-verbinding toevoegen. Kijk op de website van je provider en zoek op 'toestelhulp'. Vervolgens, kan ik mijn data in het buitenland gebruiken vodafone? Je kunt je belminuten en data uit je abonnement helaas niet gebruiken in landen buiten de EU. Wil je toch voordelig bellen, sms'en en/of internetten in landen buiten de EU? Sluit dan een voordeelbundel aan en maak in maar liefst 186 landen gebruik van 4G.

Dit in overweging nemend, kan ik mijn internetbundel in het buitenland gebruiken?

Ja, u kunt uw internetbundel in het buitenland gebruiken, maar er kunnen enkele beperkingen zijn. Informeer bij uw serviceprovider of er roamingkosten of datalimieten gelden. Daarvan, waarom heb ik geen internet in het buitenland vodafone? Als u een Vodafone-klant bent, kunt u zonder extra kosten gebruikmaken van onze Roam-verdere bestemmingen. Zorg ervoor dat roaming is ingeschakeld op je account. Onze Roam-further bestemmingen zijn:
Australië
Nieuw-Zeeland
VS
Canada
Als je geen Vodafone-klant bent, of je probeert je telefoon te gebruiken in een land dat niet op de lijst staat, moet je een reispas kopen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Mensen vragen ook: hoe kan het dat ik geen internet heb in buitenland?

In het buitenland maak je gebruik van een buitenlands netwerk. Het kan daarom helpen als je handmatig een ander netwerk selecteert. Is je internet in het buitenland erg traag? Zet dan je telefoon even uit en aan. Dus, hoe krijg je internet in het buitenland? zet

Dataroaming inschakelen

  1. Open de 'Instellingen'-app.
  2. Druk op 'Mobiel netwerk'.
  3. Tik op 'Opties mobiele data'.
  4. Schuif de slider naast 'Dataroaming' naar rechts.

Dus, waarom heb ik geen netwerkverbinding?

In sommige gevallen kan je telefoon de verbinding met het netwerk verliezen. Je kunt dan niet meer bellen, internetten of sms'en met je simkaart. We adviseren je om dan je toestel volledig uit te schakelen. Als je de telefoon vervolgens weer opstart, wordt er een nieuwe netwerkverbinding gemaakt. Men kan zich ook afvragen: waarom doet mijn 4g het niet in het buitenland? Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar factoren, waaronder uw provider, uw toestel en uw locatie.
Als u een provider gebruikt die geen internationale roamingovereenkomsten heeft, dan zal uw 4G-dienst niet werken in het buitenland. Zelfs als uw provider internationale roamingovereenkomsten heeft, werkt uw 4G-service mogelijk niet in alle landen. En zelfs als uw provider internationale roamingovereenkomsten heeft en uw 4G-service werkt in het land dat u bezoekt, kan uw 4G-snelheid lager zijn dan thuis.
Er zijn een paar dingen die u kunt doen om uw 4G-service in het buitenland te verbeteren:
- Controleer bij je provider of ze internationale roamingplannen aanbieden.
- Als uw provider een internationaal roamingplan aanbiedt, zorg er dan voor dat u het activeert voordat u thuis vertrekt.
Controleer of uw toestel compatibel is met het lokale 4G-netwerk in het land dat u bezoekt.
- Als je toestel compatibel is met het lokale 4G-netwerk, zorg dan dat je de laatste software-update hebt geïnstalleerd.
- Probeer een simkaart van een andere provider in uw toestel te gebruiken.

Kan ik mijn 4G gebruiken in het buitenland?

U kunt uw 4G op de meeste plaatsen in het buitenland gebruiken, maar mogelijk moet u betalen voor een data-abonnement. Informeer bij uw serviceprovider naar de beschikbare opties.

Door Frear Nazzal

Vergelijkbare artikelen

Hoe voorkom je spoofing? :: Is Vodafone onderdeel van KPN?
Handige links