Huis > H > Hoe Maak Je Een Bronvermelding In Powerpoint?

Hoe maak je een bronvermelding in Powerpoint?

Als het beeld geen titel heeft, geef dan een korte beschrijving van het beeld. Typ dan het woord 'van', gevolgd door een dubbele punt. Geef aan waar je de afbeelding vandaan hebt, met een volledige referentie. Voeg een volledige bronvermelding toe van de afbeelding aan het bijschrift bij de afbeelding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, hoe voettekst aanpassen powerpoint?

Waarom kan ik de tekst van de voettekst niet selecteren en...

  1. Selecteer op het tabblad Beeld de optie Diamodel.
  2. Controleer in het deelvenster Miniaturen elk item op de voettekst die u wilt wijzigen.
  3. Selecteer in het deelvenster Miniaturen een item met de voettekst.
Hoe moet je een voetnoot invoegen? Een voetnoot toevoegen
  1. Klik op de positie waar u de voetnoot wilt toevoegen.
  2. Klik op invoegen > voetnoot invoegen. Er wordt een verwijzingsmarkering ingevoegd in de tekst en de voetnootmarkering wordt onder aan de pagina toegevoegd.
  3. Typ de tekst voor de voetnoot.

Dus, wat is een voettekst in powerpoint?

Een voettekst is een tekstvak dat onderaan een dia in PowerPoint verschijnt. Het wordt meestal gebruikt om de datum, het nummer van de dia of de naam van de auteur weer te geven. Hoe moet je een bron vermelden? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke citatiestijl die je gebruikt. In het algemeen vereisen de meeste citatiestijlen echter dat je de achternaam van de auteur, het jaar waarin de bron werd gepubliceerd en het paginanummer (indien van toepassing) vermeldt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Je kunt ook vragen hoe zet je een bron bij een afbeelding?

De APA-bronvermelding voor een afbeelding bevat onder andere de naam van de maker, het jaartal, de titel van de afbeelding, het format (bijvoorbeeld schilderij, foto), en de locatie waar je de afbeelding hebt geraadpleegd of bekeken. Vervolgens, kan koptekst niet bewerken? Klik op Document bewerken > Bewerken in Word Online als u het document nog niet hebt geopend om te bewerken. Klik achtereenvolgens op Invoegen en op Koptekst en voettekst. Klik in het witte gebied boven aan het documentgebied op Opties > Eerste pagina afwijkend.

Trouwens, hoe verander je de achtergrond in powerpoint?

Een andere achtergrond toepassen op alle dia's

  1. Klik op het tabblad Ontwerpen bij Aanpassen op Achtergrond opmaken.
  2. Selecteer de opties Effen,Kleurovergang,Afbeelding of Patroon of Patroon opvulling om de beste achtergrondstijl te maken.
  3. Selecteer Overal toepassen.
Hoe krijg je voettekst op 1 pagina? Er zijn drie mogelijke manieren om in Microsoft Word een voettekst op slechts één pagina te krijgen:
1. Gebruik sectie-einden.
2. Gebruik verschillende kop- en voetteksten voor oneven en even pagina's.
3. Gebruik een andere voettekst voor de eerste pagina.
Het gebruik van sectie-einden is de meest betrouwbare methode, omdat het ervoor zorgt dat de voettekst op slechts één pagina blijft staan, ongeacht de wijzigingen die in het document worden aangebracht. Om sectie-einden te gebruiken, plaatst u de cursor aan het einde van de tekst op de pagina waar de voettekst moet verschijnen, gaat u naar het tabblad Opmaak en klikt u op Onderbrekingen. Kies het juiste type sectie-einde voor uw document (Volgende pagina, Doorlopend of Even pagina), en voeg de breuk in.
Nu de sectie-einde is ingevoegd, kunt u naar het tabblad Invoegen gaan en op het gereedschap Voettekst klikken. Kies de optie Voettekst bewerken, en zorg ervoor dat de optie Koppeling naar vorige is uitgeschakeld. Dit zorgt ervoor dat de voettekst op de huidige pagina niet is gekoppeld aan de voettekst op de vorige pagina, en dus niet verandert als het document wordt bewerkt.
Als u alleen op de eerste pagina van het document een voettekst nodig hebt, kunt u voor die pagina een andere kop invoegen met dezelfde methode als hierboven. Voeg gewoon een sectie-einde in vóór de eerste pagina, ga dan naar het tabblad Invoegen en klik op het gereedschap Koptekst. Kies de optie Koptekst bewerken en zorg ervoor dat de optie Koppeling naar vorige is uitgeschakeld.
Als u verschillende kop- en voetteksten nodig hebt voor oneven en even pagina's (bijvoorbeeld als u een boek maakt), kunt u de functie Verschillende kop- en voetteksten in Microsoft Word gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad Invoegen en klik op het gereedschap Koptekst. Kies de optie Koptekst bewerken en zorg ervoor dat de optie Koppeling naar vorige is uitgeschakeld. Klik op het tabblad Koptekst & Voettekst op het selectievakje

Hoe voettekst invoegen in word?

U kunt op verschillende manieren een voettekst invoegen in Word. Eén manier is om naar het tabblad Invoegen te gaan en dan op het keuzemenu Voettekst te klikken. Van hieruit kunt u kiezen uit verschillende voettekstopties.
Een andere manier om een voettekst in te voegen is door te klikken op de tab Pagina-indeling en vervolgens op de onderkant van de pagina. Dan verschijnt de tab Footer & Header Tools. Van hieruit kunt u op de knop Voettekst invoegen klikken om een voettekst in te voegen.

Door Pasahow

Vergelijkbare artikelen

Wat zet je in de voettekst? :: Hoe maak je een bronvermelding in Word?
Handige links