Huis > H > Hoe Verschillende Kopteksten In Word?

Hoe verschillende kopteksten in Word?

Kop- en voetteksten configureren voor verschillende secties van een document

  1. Klik of tik op de pagina aan het begin van een sectie.
  2. Selecteer Indeling > de >volgende pagina.
  3. Dubbelklik op de kop- of voettekst op de eerste pagina van de nieuwe sectie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Waar stel je in welke kop en voetteksten je in je document wilt hebben?

U hebt het vast weleens gezien: tekstbestanden die bovenaan en onderaan tekst hebben staan, in de bovenste of onderste marge van de bladzijde. Bijvoorbeeld een hoofdstuktitel of een voetnoot. Deze teksten heten kop- en voetteksten, naar hun positie op de pagina. Hoe koptekst aanpassen in Excel? Klik op het grafiekblad of de grafiek waaraan u een kop- of voettekstelement wilt toevoegen of wijzigen. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op Koptekst en voettekst. Het dialoogvenster Pagina-instelling wordt weergegeven. Klik op Aangepaste koptekst of op Aangepaste voettekst.

Kan voettekst niet bewerken word?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u het voettekstwoord niet kunt bewerken:
-Het voettekstwoord kan vergrendeld zijn. Om te controleren of het voettekstwoord vergrendeld is, gaat u naar het tabblad "Opmaak" en klikt u op "Document" in de zijbalk. Als de optie "Beveiligd document" is aangevinkt, is het voettekstwoord vergrendeld. Om het voettekstwoord te ontgrendelen, klikt u op de optie "Beveiligd document" zodat het vinkje verdwijnt.
Het voettekstwoord kan deel uitmaken van een veld. Om te controleren of het voettekstwoord deel uitmaakt van een veld, gaat u naar het tabblad "Invoegen" en klikt u op "Veld" in het lint. Als het voettekstwoord deel uitmaakt van een veld, wordt in plaats van het woord een veldcode weergegeven. Om het veld te bewerken, dubbelklikt u op de veldcode.
Het voettekstwoord kan deel uitmaken van een tekstvak. Om te controleren of het voettekstwoord deel uitmaakt van een tekstvak, gaat u naar het tabblad "Invoegen" en klikt u op "Tekstvak" in het lint. Als een tekstvak het voettekstwoord omringt, moet u het tekstvak verwijderen om het woord te kunnen bewerken. Hoe verwijder je kop en voettekst? De beste manier om een kop- of voettekst uit een document te verwijderen is door de functie Zoeken en vervangen te gebruiken. Dit doet u door het dialoogvenster Zoeken en vervangen te openen (druk op Ctrl+H) en vervolgens het tabblad Vervangen te selecteren. Typ in het veld Zoeken naar wat ^13 (of ^p) en laat het veld Vervangen door leeg. Hierdoor worden alle koppen uit het document verwijderd. Om voetteksten te verwijderen, typt u ^14 (of ^n) in het veld Zoeken naar wat.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Je kunt ook vragen hoe verwijder je een pagina einde?

Een handmatig pagina-einde verwijderen

  1. Ga naar Start en selecteer Weergeven/verbergen . Hiermee worden pagina-onderbrekingen weergegeven terwijl u aan het document werkt.
  2. Dubbelklik op het pagina-break om het te selecteren en druk vervolgens op Delete.
Hoe maak je een kruisverwijzing in Word? De kruisverwijzing invoegen

Klik op het tabblad Invoegen op Kruisverwijzing. Klik in het vak Verwijzingstype op de vervolgkeuzelijst om het item te kiezen waarnaar u een koppeling wilt maken. De lijst met beschikbare items is afhankelijk van het type item (kop, paginanummer enzovoort) waarnaar u een koppeling maakt.

Hoe werken eindnoten?

Voetnoten worden onder aan de pagina weergegeven en eindnoten aan het einde van het document. Een nummer of symbool bij de voetnoot of eindnoot komt overeen met een verwijzingssymbool in het document. Klik op de plaats waar u wilt verwijzen naar de voetnoot of eindnoot. Dit in overweging nemend, waar staat een eindnoot? Een eindnoot is een noot die aan het einde van een document wordt geplaatst.

Wat zijn eindnoten word?

Eindnoten zijn een opmaakhulpmiddel dat in Microsoft Word wordt gebruikt om notities in te voegen aan het einde van een document. Eindnoten kunnen worden gebruikt om aanvullende informatie over een onderwerp te verstrekken, om bronnen te vermelden of om commentaar toe te voegen. Om een eindnoot in te voegen, klikt u op het tabblad Invoegen en vervolgens op de knop Eindnoot.

Door Agueda

Vergelijkbare artikelen

Wat zet je in een kop en voettekst? :: Hoe voettekst verwijderen op 1 pagina?
Handige links