Huis > H > Hoe Kan Ik Een Voicemail Bericht Opslaan?

Hoe kan ik een voicemail bericht opslaan?

Je kan het bericht bewaren en anders via een app op je toestel het bericht opnemen terwijl je deze aan het afspreken bent. Daar zijn vast wel apps voor om gesprekken op te nemen en dan kan dit natuurlijk ook. Maar opnemen op je telefoon of PC door iets aan te klikken bij Vodafone is niet mogelijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan ik mijn ingesproken voicemail verwijderen?

Je verwijdert een voicemail bericht door tijdens het beluisteren van het bericht het nummer '2' in te toetsen. Trouwens, welke provider heeft visual voicemail? Kan ik visual voicemail gebruiken? Je kunt alleen via Youfone, T-Mobile en KPN visual voicemail gebruiken. De overige providers bieden (nog) geen ondersteuning.

Is voicemail beluisteren gratis?

Ja, het beluisteren van voicemail is gratis. Maar als u de voicemail wilt opslaan, moet u mogelijk een kleine vergoeding betalen. Wie heeft er gebeld Proximus? Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Proximus is een telecommunicatiebedrijf en kan dus door een willekeurig aantal personen of bedrijven gebeld zijn om een willekeurig aantal redenen. De mogelijke bellers zijn bijvoorbeeld klanten met vragen of zorgen over hun dienstverlening, bedrijven die servicecontracten willen afsluiten of behouden, of andere bedrijven of personen die informatie willen over de producten of diensten van Proximus.

Gerelateerde artikelen

Hoe afbeelding opslaan zonder achtergrond?

Open of maak een afbeelding met transparante gedeelten en kies bestand.

Is het nummer 1230 gratis?

Om naar uw voicemailberichten te luisteren, bel het nummer 1230. (gratis). Van op een andere telefoon, typ het nummer 0475 15 1230. Wat dit betreft, hoe verander je je voicemail op een huawei? Ga naar "Voicemail"

  1. Druk op het icoontje voor telefoon.
  2. Druk op Instellingen.
  3. Druk op Aanvullende instellingen.
  4. Druk op Voicemail.
  5. Druk op Voicemailnummer.
  6. Toets +31654501233 in en druk op OK.
  7. Druk op het home-icoontje om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

Hoe kan ik mijn beltoon verlengen Proximus?

Zodra het toetsenbord van je gsm open is, typ je de volgende tekens: **61*+32475151516**Aantal seconden#.. Met andere woorden, om de duur van je beltoon te wijzigen in 30 seconden, voer je de volgende reeks cijfers en speciale tekens in: **61*+32475151516**30#. Hoe kan ik mijn voicemail uitzetten Orange? Om uw voicemail op Orange uit te schakelen, moet u *94 draaien, gevolgd door de # toets. Dit zal uw voicemaildienst uitschakelen.

Bovendien, hoe verander je je voicemail orange?

Om uw voicemail op Orange te wijzigen, moet u *123*7# draaien.

Door Arleen Landon

Vergelijkbare artikelen

Wat is pincode voicemail Vodafone? :: Hoe voicemail instellen Proximus?
Handige links