Huis > K > Kan Je Je Eigen Voicemail Verwijderen?

Kan je je eigen voicemail verwijderen?

Bel naar het nummer 12339. Je voicemail is dan uitgeschakeld. Je kunt ook UIT sms'en naar 1233.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe voicemail verwijderen op Samsung?

Way 1: voicemail handmatig verwijderen op Android

Als u een voicemail-app op uw mobiele telefoon hebt, gaat u naar "Instellingen"> "Toepassingsbeheer", zoekt u de app "Voicemail" en tikt u op "Gegevens wissen" in het scherm App-info.
Dienovereenkomstig, hoe verander je je voicemail op samsung? Dat kan, daarvoor moet je je voicemail bellen (da's 9 van de 10 keer 1233). Dan kom je in een menu waar je je voicemail kan aanpassen.

Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn voicemail beluisteren zonder beltegoed?

Er zijn een paar manieren om de voicemail te beluisteren zonder beltegoed te gebruiken. Eén manier is om het voicemailnummer te bellen en, wanneer daarom wordt gevraagd, het voicemailwachtwoord in te voeren. Een andere manier is om een vaste lijn of een andere telefoon te gebruiken om het voicemailnummer te bellen. De laatste manier is om een internettelefoondienst, zoals Skype, te gebruiken om het voicemailnummer te bellen. En nog een vraag, wat is voicemailnummer van kpn? Het voicemailnummer van kpn is +31202280000.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe kan ik mijn voicemail beluisteren Proximus?

Via de 1230 (nadat je deze hebt gepersonaliseerd = ofwel zelf een begroeting ingesproken ofwel gekozen voor een standaardbegroeting) kan je je voicemail zelf gaan beluisteren. Dienovereenkomstig, is voicemail gratis in het buitenland? Voicemail gebruiken buiten de EU

Bellen naar je voicemail vanuit het buitenland kost bij iedere provider het reguliere tarief voor bellen vanuit datzelfde land. Bij sommige providers betaal je het buitenlandtarief als iemand anders jouw voicemail inspreekt wanneer je je buiten de EU begeeft.

Wat is de pincode van mijn voicemail?

Wanneer je je pincode voor voicemail vergeten bent, doe dan het volgende: → Voer 3 keer een foute code in. → Je ontvangt een tijdelijke code via SMS. → Deze code kan je later wijzigen. Kan 1233 niet bellen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u het nummer 1233 niet kunt bellen. De eerste mogelijkheid is dat het nummer niet meer in gebruik is. De tweede mogelijkheid is dat uw telefoondienst niet is ingesteld om u naar dat nummer te laten bellen. De derde mogelijkheid is dat het nummer zich in een ander land bevindt en dat je internationaal bellen niet hebt ingesteld op je telefoon.

Bovendien, wat is het voicemailnummer van vodafone?

Het voicemailnummer van Vodafone is 1471.

Door Prudence

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik voicemail uit op vaste telefoon? :: Wat is het voicemailnummer van Vodafone?
Handige links