Huis > W > Wat Is Het Voicemailnummer Van Vodafone?

Wat is het voicemailnummer van Vodafone?

2 VOICEMAIL BERICHTEN BELUISTEREN

Bel met uw eigen telefoon in Nederland naar 1233 of naar 06 5450 1233 om uw berichten te beluisteren. Raadpleeg paragraaf 1.1 om te zien hoe u met een andere telefoon of vanuit het buitenland naar uw voicemail kunt bellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar is 5G in Nederland Vodafone?

Bijna heel Nederland kan gebruik maken van ons 5G-netwerk. Ook in Duitsland. Heeft u een toestel dat geschikt is voor 5G? Dan maakt uw toestel verbinding met 5G.

Kun je verwijderde voicemail berichten terughalen?

We hebben geen toegang tot de ingesproken berichten. Ook niet als ze nog wel aanwezig zijn in jouw voicemail. Dat heeft ook met privacy te maken. Dat betekent in dit geval dat het bericht helaas in z'n geheel verloren is 😞 Wat wel zou kunnen is de voicemailbegroeting opslaan en sturen. Bovendien, wat gebeurt er als je een whatsapp bericht verwijderd? Als je een bericht voor iedereen verwijderd hebt, zal in de chat voor iedereen “bericht verwijderd” zichtbaar zijn. De ander zal dus altijd kunnen zien dat je jezelf hebt gecensureerd. Maar soms is dat minder erg dan dat het oorspronkelijke bericht tot in de eeuwigheid zichtbaar blijft.

Wat zien anderen als je WhatsApp bericht verwijderd?

Als je een bericht in WhatsApp verwijdert, wordt het alleen van je apparaat verwijderd. Als je in een groepschat zit, verschijnt het bericht nog steeds voor andere leden van de groep. Als je in een één-op-één-chat bent, verschijnt het bericht nog steeds voor de andere persoon in de chat. Kan je een mail ongedaan maken Gmail? Ja, u kunt een Gmail-mail ongedaan maken. Ga daarvoor naar het tabblad Verzonden post, zoek de e-mail die u ongedaan wilt maken en klik op de knop Ongedaan maken. Er wordt dan een nieuw venster geopend met de vraag of u de e-mail ongedaan wilt maken. Klik op de knop Verzenden en de e-mail wordt verzonden.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang duurt het voordat simkaart is geactiveerd Vodafone?

Uw nieuwe simkaart wordt actief op de eerste dag van uw abonnement als u naar ons overstapt. U kunt een nieuw abonnement afsluiten met een nieuw nummer.

Hoe kan je ingesproken voicemail beluisteren?

voicemailvoicemails

Je voicemail checken

  1. Open de app Telefoon .
  2. Tik onderaan op Toetsenblok .
  3. Tik op 1 en houd dit vast.
Dienovereenkomstig, hoe moet je je opgeslagen voicemail beluisteren? Toets '1' in het hoofdmenu van de voicemail om oude berichten te beluisteren. Nieuwe berichten blijven 28 dagen bewaard. Opgeslagen berichten blijven 21 dagen bewaard.

Daarvan, hoe telenet voicemail beluisteren?

Om de voicemail te beluisteren met uw telefoon, belt u naar 015 677 777. U drukt sterretje en vervolgens 1999#. Daarna geeft u de pincode voor uw voicemail in. Standaard is de pincode 1234 maar u kan zelf een andere pincode kiezen, die maximaal 8 getallen mag tellen. Hoe moet ik mijn voicemail instellen? Er zijn een paar stappen om voicemail in te stellen.
1. Kies uw telefoonnummer vanaf uw handset en wacht tot de opname zegt: "Voer uw wachtwoord in."
2. Voer uw wachtwoord in (meestal de laatste vier cijfers van uw telefoonnummer), gevolgd door het pond (#) teken.
3. De opname zegt: "Welkom bij uw voicemail. Om uw berichten te bekijken, drukt u op 1." Druk op 1.
4. De opname zegt: "U hebt XX berichten." Om uw berichten te beluisteren, drukt u op 1.
5. Om een bericht te wissen, drukt u op 7.
6. Om een bericht op te slaan, drukt u op 9.
7. Om vorige berichten te beluisteren, druk op 4.
8. Om de volgende berichten te beluisteren, drukt u op 6.

Hoe kan ik mijn voicemail beluisteren in het buitenland?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is het gebruik van een VoIP-dienst, waarmee u uw gewone telefoonnummer kunt gebruiken en uw voicemail kunt laten doorsturen naar uw e-mailpostvak. Een andere manier is het gebruik van een internationale belkaart, die u een lokaal nummer geeft om naar uw voicemail te bellen.

Door Cherise

Vergelijkbare artikelen

Kan je je eigen voicemail verwijderen? :: Hoe schakel je voicemail uit Samsung?
Handige links