Huis > K > Kan Je Een Ingesproken Voicemail Verwijderen?

Kan je een ingesproken voicemail verwijderen?

Een sms'je, gesprek of voicemail verwijderen

  1. Open de Voice-app .
  2. Tik onderaan op Berichten , Gesprekken of Voicemail .
  3. Tik op een sms'je, gesprek of voicemail om het te selecteren Meer opties .
  4. Tik op Verwijderen tik op het vakje naast Ik begrijp het.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe verwijder je jouw eigen voicemail?

Bel dan met je smartphone naar nummer 12339 en volg het stappenplan om je voicemail uit te zetten. Je kunt ook “UIT” (in hoofdletters) sms'en naar nummer 1233. Je krijgt dan binnen enkele minuten een bevestiging dat je berichtenbox is uitgeschakeld. Mensen vragen ook: hoe verwijder ik oude voicemail berichten? Je verwijdert een voicemail bericht door tijdens het beluisteren van het bericht het nummer '2' in te toetsen.

Hoe kan ik mijn voicemail uitzetten Orange?

Er zijn een paar manieren om je voicemail op Orange uit te schakelen. De eerste manier is om *73 te draaien vanaf je telefoon. Dit zal de voicemail tijdelijk uitschakelen. Om het permanent uit te schakelen, moet je de klantenservice bellen op 1-800-675-6368 en de aanwijzingen volgen om de voicemail uit te schakelen. Mensen vragen ook: waar vind ik voicemail op iphone? Er zijn een paar verschillende manieren om uw voicemail op een iPhone te vinden en te openen. Als je een wachtwoord hebt ingesteld voor je voicemail, moet je dat invoeren voordat je berichten kunt beluisteren. Om uw voicemail te openen, opent u de Telefoon-app en tikt u op het tabblad Voicemail. U ziet een lijst met al uw voicemailberichten, met de meest recente bovenaan. U kunt op een bericht tikken om het te beluisteren, of op de knop Verwijderen tikken om het te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Dit in overweging nemend, hoe voicemail verwijderen op samsung?

Way 1: voicemail handmatig verwijderen op Android

Als u een voicemail-app op uw mobiele telefoon hebt, gaat u naar "Instellingen"> "Toepassingsbeheer", zoekt u de app "Voicemail" en tikt u op "Gegevens wissen" in het scherm App-info.
Hoe verander je je voicemail op Samsung? Dat kan, daarvoor moet je je voicemail bellen (da's 9 van de 10 keer 1233). Dan kom je in een menu waar je je voicemail kan aanpassen.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder je voicemailberichten vodafone?

Toets tijdens het beluisteren van een bericht optie 77 in om een bericht te wissen. Met optie 777 wis je in één keer alle beluisterde berichten. Tijdens het beluisteren van een ingesproken bericht kun je de beller meteen terugbellen. Dus, hoe verwijder je berichten uit berichten? Om een bericht uit een bericht te verwijderen, moet je eerst de auteur van het bericht zijn of de rol van moderator hebben. Als u de auteur of moderator bent, kunt u met de muis over het bericht gaan en op het prullenbakpictogram klikken dat verschijnt.

Bovendien, hoe voicemail instellen orange?

Er zijn een paar stappen om voicemail in te stellen op een Orange-telefoon. Open eerst het menu van de telefoon en selecteer de optie "Instellingen". Scroll vervolgens naar beneden naar de "Call" instellingen en selecteer de "Voicemail" optie. Voer tenslotte uw voicemail wachtwoord in en selecteer de optie "Opslaan".

Door Safko Vines

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een voicemail op? :: Hoe bericht inspreken?
Handige links