Huis > H > Hoe Zet Je Een Voicemail Op?

Hoe zet je een voicemail op?

Een nieuwe begroeting opnemen

  1. Open de Google Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu. Instellingen.
  3. Tik in het gedeelte Voicemail op Voicemailbegroeting.
  4. Tik op Een begroeting opnemen.
  5. Tik op Opnemen .
  6. Neem de begroeting op. Tik als u klaar bent op Stoppen .
  7. Kies wat u met de opname wilt doen: Tik op Afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je voicemail inspreken als je geblokkeerd bent?

Het is niet mogelijk om een telefoonnummer te blokkeren voor voicemail. U kunt de voicemail uitschakelen, maar dan kan niemand meer een bericht achterlaten.

Hoe werkt voice mail?

voicemail

Hoe werkt het:

  1. Stel een welkomstboodschap in door te bellen naar 1233.
  2. Zet voicemail aan door te bellen naar 12331 of SMS AAN naar 1233.
  3. Zet voicemail uit door te bellen naar 12339 of SMS 'UIT' naar 1233.
Hoe kan ik mijn voicemail beluisteren in het buitenland? Als je jouw voicemail vanuit het buitenland wilt afluisteren, moet je vooraf een wachtwoord instellen. Voor het beluisteren van jouw voicemailberichten vanuit het buitenland, bel je met je mobiele telefoon naar 1233 (of met een andere telefoon naar +31 6 2400 1233).

Hoe lang blijft een voicemail bericht bewaard?

Een voicemailbericht wordt doorgaans 30 dagen bewaard. Na 30 dagen wordt het bericht automatisch verwijderd uit het voicemailsysteem. Hoe zet ik voicemail uit op vaste telefoon? Het proces voor het uitschakelen van voicemail op een vaste telefoon varieert afhankelijk van de serviceprovider, maar het omvat meestal toegang tot de voicemailinstellingen via het menu van de telefoon en het uitschakelen van de voicemailfunctie. Sommige serviceproviders eisen dat klanten rechtstreeks contact met hen opnemen om de voicemail uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat is de pincode van mijn voicemail?

Als u uw voicemail PIN niet meer weet, voer dan drie keer de verkeerde code in.

Waarom kan ik mijn voicemail niet uitzetten?

Voicemail uitzetten

Wil jij je voicemail weer uitzetten? Dat kun je makkelijk zelf regelen. Bij de meeste providers regel je dit makkelijk en snel door het woord “uit” te sms'en naar nummer 1233. Vervolgens ontvang je een berichtje met daarin een bevestiging.
Hoe verander je je voicemail Youfone? De voicemail van Youfone is standaard ingeschakeld. Verder wijzig je de instellingen van voicemail via 1233. Youfone biedt de mogelijkheid om Visual Voicemail te gebruiken. Afhankelijk van je toestel is de functie voor Visual Voicemail al ingebouwd (iPhone) of installeer je een app (Android).

Wie is +31 6 54 50 12 33?

Ervaringen over 0654501233

Is voicemail van Vodafone, kan je (via Vodafone app) omzetten naar SMS. Dan wordt je niet meer gebeld als er voicemail is ingesproken.
Hoe verwijder je een WhatsApp bericht voor iedereen? Wanneer je een WhatsApp-bericht voor iedereen verwijdert, wordt het verwijderd uit de WhatsApp-chat voor zowel jou als de persoon waarmee je chat. Het bericht verschijnt nog steeds op de telefoon van de persoon, maar wordt gemarkeerd als verwijderd.

Dus, hoe kan ik een chat verwijderen?

Om een chat te verwijderen, opent u eerst de chat die u wilt verwijderen. Tik vervolgens op het pictogram Meer opties in de rechterbovenhoek van het scherm. In het vervolgkeuzemenu dat verschijnt, selecteert u Chat verwijderen. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd uw beslissing te bevestigen. Tik op Chat verwijderen om te bevestigen en de chat te verwijderen.

Door Annmarie

Hoe verander je je voicemail KPN? :: Kan je een ingesproken voicemail verwijderen?
Handige links